Emniyetten Vatandaşlara Hırsızlık Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Emniyetten Vatandaşlara Hırsızlık Uyarısı

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyardı.

01.07.2016 11:07

İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşları hırsızlık olaylarına karşı uyardı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları, esnaf ve apartman sakinlerini, hem sözlü hem de broşürle hırsızlık olaylarına karşı daha duyarlı ve dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yozgat Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amiri Hakan Ülker, gazetecilere yaptığı açıklamada, yazın gelmesi, bayram tatilinin ise 9 gün olmasından dolayı vatandaşları uyardıklarını söyledi.

Tatile çıkacakların tedbirlerini almalarını isteyen Ülker, "İkametlerinden kısa ve uzun süreli ayrılmaları halinde ikametlerinin giriş kapısı ve apartman giriş kapılarını kilitlemeliler. Ayrıca evlerinden kısa süreli ayrılsalar dahi, ziynet eşyası, para ve değerli malzemelerini evde bırakmamalılar." dedi

Ülker, "Kısa süreli de ayrılsalar önümüzde bir bayram tatili var. Bundan dolayı apartmanın posta kutularında malzemelerini alarak apartmandan ayrılmaları, apartmanın giriş kapılarını kilitleyerek ikametlerinden ayrılmalarını, evlerine geldikleri zaman kötü bir sonuçla karşılaşmamaları konusunda kendilerini uyardık." diye konuştu.

Polis ekipleri daha sonra vatandaşlara broşür dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyetten Vatandaşlara Hırsızlık Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement