En Güzel İftarlar Tepebaşı'nda Yaşanıyor - Son Dakika
Yerel

En Güzel İftarlar Tepebaşı'nda Yaşanıyor

En Güzel İftarlar Tepebaşı\'nda Yaşanıyor

Tepebaşı Belediyesi’nin 7’den 70’e paylaşmanın mutluluğu ve bereketini yaşattığı iftar sofraları Muttalip ve Sakintepe’de kuruldu.

21.06.2016 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi'nin 7'den 70'e paylaşmanın mutluluğu ve bereketini yaşattığı iftar sofraları Muttalip ve Sakintepe'de kuruldu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer'in de katıldığı iftarlarda özellikle gençler ve çocuklar Başkan Ataç ve Vekil Çakırözer'e yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlarla tek tek sohbet eden Başkan Ataç ve Vekil Çakırözer, çocuklarla ve gençlerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Başkan Ataç, Tepebaşı'nın beş yıldızlı sofralar yerine halkın binlerce yıldızlı sofralarında bereketi paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Özellikle çocuklarımız ve kadınlarımızın yüzü gülüyorsa bizim için büyük mutluluk" dedi.

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer de, "Tepebaşı'nın sokak iftarlarında birlik ve beraberliği, eski günlerin imece geleneğini yaşıyoruz. Bu 7'den 70'e herkese yansıyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel En Güzel İftarlar Tepebaşı'nda Yaşanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement