En Kötü 10 Film Arasında 4 Tane Türk Filmi Var - Son Dakika
Teknoloji

En Kötü 10 Film Arasında 4 Tane Türk Filmi Var

En Kötü 10 Film Arasında 4 Tane Türk Filmi Var

IMDb takipçilerinin oylarıyla belirlenen listede son durum.

26.02.2015 10:17
Mahmut Saral - -

Internet Movie Database, ya da kısaltılmış adıyla IMDb, filmler, diziler, oyuncular, yönetmenler ve dahası hakkında birçok bilginin yer aldığı en önemli sitelerden bir tanesi. Şu an Alexa'da ilk 50 site arasında yer alıyor ve 3 milyondan fazla başlığa, 58 milyondan fazla da kayıtlı kullanıcıya sahip.


Zaman zaman "En iyi filmler", "En çok gişe yapan filmler" ve "En kötü filmler" gibi haberler görürüz. Bu haberlerde çoğu zaman kaynak olarak IMDb kullanılır. Çünkü büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu için bu kullanıcıların verdiği puanlar neticesinde ortaya çıkan sonuçlar önemlidir. En azından bir kısım izleyici için.


Yaptığımız bu haberin kaynağında da IMDb var ve konumuz, "En kötü 10 film". Aslında liste daha uzun ve merak ediyorsanız buraya bakabilirsiniz. Biz sizinle ilk 10 tanesini paylaşacağız ve maalesef bu listede 4 tane de Türkiye yapımı film var.


Filmlerin bu listeye girebilmesi için en az 1500 oy alması gerekiyor ve "şimdilik" sonuçlar şöyle:


Listenin 10. sırasında 1,9 puan ile Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu filmi yer alıyor. 9. sıraya baktığımızda, Emret Komutanım: Şah Mat filmi var. 2007 yapımı bu filmin de puanı 1,9. 4. sırada 1,8 puanla Keloğlan Kara Prens'e Karşı filmi bulunurken, listenin 1 numarasında da 2015 yapımı Kod Adı K.O.Z. filmi, 1,0 puanla yer alıyor.




Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji En Kötü 10 Film Arasında 4 Tane Türk Filmi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement