Engelli Öğrencilerden Kültür Gezilerine Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Engelli Öğrencilerden Kültür Gezilerine Yoğun İlgi

Engelli Öğrencilerden Kültür Gezilerine Yoğun İlgi

MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün organizasyonuyla 4 ilde planlanan gezilerin ilki 14-15 Mayıs'ta İzmir'de düzenlendi.

07.06.2016 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MEB yetkililerinden alınan bilgiye göre, MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğünün organizasyonuyla 4 ilde planlanan gezilerin ilki 14-15 Mayıs'ta İzmir'de düzenlendi. Gaziantep'te 21-22 Mayıs'ta, Ankara'da 28-29 Mayıs'ta, 4 Haziran'da İstanbul'da gezi programı yapıldı.

Geziler uzman rehberler ve işaret dili tercümanları eşliğinde öğrenci ve velilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kınık Mert Öztüre İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katıldığı İzmir'deki gezide 230, Ali Süzer İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinin katıldığı Gaziantep gezisinde de 120 kişi yer aldı.

Ankara gezisine Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Yılmaz Balaban İşitme Engelliler İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velilerinden 200, İstanbul gezisine ise Büyükçekmece Özel Eğitim Meslek Lisesi, Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi, Veysel Vardal Görme Engelliler Okulundan 380 kişi katıldı.

Böylece MEB'in düzenlediği kültür gezilerinden toplam 930 öğrenci ve velisi yararlanmış oldu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Engelli Öğrencilerden Kültür Gezilerine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement