Ensarioğlu'ndan Dicle Çıkarması - Son Dakika
Yerel

Ensarioğlu'ndan Dicle Çıkarması

Ensarioğlu\'ndan Dicle Çıkarması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, kalabalık bir partili ile doğum yeri olan Dicle ilçesine giderek partisinin seçim bürosunu açtı.

28.02.2014 18:19

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, kalabalık bir partili ile doğum yeri olan Dicle ilçesine giderek partisinin seçim bürosunu açtı.

Dicle ilçesine gelen M. Galip Ensarioğlu, eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu ve Dicle Belediye Başkan adayı Faysal Ensarioğlu ile yaklaşık bin kişilik bir kalabalıkla ilçedeki seçim bürosu açılışını yaptı. Dicle'ye çıkarma yapan başkan adayları ve eski Devlet Bakanı vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Alkışlar eşliğinde ilçe başkanlığına geçen AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Galip Ensarioğlu, 30 Mart'ın milat olacağını söyledi. Ensarioğlu, 12 yıldan beri iktidarda olan AK Parti'nin yaptığı hizmetleri anlattı.

"ARTIK KÖYLER YAKILMIYOR"

Mehmet Galip Ensarioğlu, AK Parti hizmetlerini anlatırken, köy yakma ve işkence olaylarının partilerinin iktidarı ile birlikte bittiğini söyledi. Ensarioğlu, " Türkiye'nin İMF'ye 1 milyar lira borcu artık yok. Yaşanan köy yakma, işkence olayları bu iktidar ile artık sona erdi. Eskiden Dicle ilçesine gelirken dahi 4 ayrı yerde arama yapılıyordu, tüm bunlar AK Parti iktidarı döneminde ortadan kalktı" dedi.

ENSARİOĞLU DİCLELİLERE MÜJDE VERDİ

Dicle ilçesine yapılacak olan projeler ile ilgili bilgi veren Ensarioğlu ilçe halkına müjde verdi. AK Parti olarak Dicle ilçesine talip olduklarını ifade eden Ensarioğlu, ilçeyi modern bir kent haline getireceklerini müjdeledi. Ensarioğlu, "Gençler için kapalı spor salonunun yanı sıra hükümet konağı, emniyet binası ve tramvay yapılacaktır. 15 yıldan beri Dicle ilçesine hiçbir anlamda hizmet yapılmıyor. 30 Mart tarihinde Allah'ın izni ve milletimizin desteği ile belediyeleri alıp vatandaşımıza asıl hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Tüm projeleri 5 yıl içerisinde hayata geçireceğimizin sözünü buradan veriyorum" diye konuştu.

Dicleli vatandaşlar da Ensarioğlu'nun konuşmasını sık sık sloganlarla destekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ensarioğlu'ndan Dicle Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement