Ensarioğlu Seçim Turunda - Son Dakika
Yerel

Ensarioğlu Seçim Turunda

Ensarioğlu Seçim Turunda

AK Parti Diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı Galip Ensarioğlu, yerel seçimler kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

08.03.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve kalkınma partisi (AK PARTİ) Diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı M. Galip Ensarioğlu 30 Mart yerel seçimleri kapsamında ilçe ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

Adalet ve kalkınma partisi (AK PARTİ) Diyarbakır büyükşehir belediye başkan adayı M. Galip Ensarioğlu ile AK parti Diyarbakır milletvekili Cuma İçten Ergani ilçe belediye başkan adayı Abbas Hüseyin oğlu kadın kolları teşkilatı ve yüzlerce partilinin katılımıyla Ergani ilçesine bağlı olan köyler ziyaret edildi.

Partililer vatandaşlar tarafından coşku ve zılgıtlar arasında karşılandı. İlk olarak Ergani ilçesine Bağlı Ahmetli köyüne gelen başkan adayı Ensarioğlu ve beraberindeki partililer köy muhtarı ve kadınlar ile bir süre sohbet edip sıkıntılarını dinlediler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Galip Ensarioğlu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ ) olarak 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerin Diyarbakır ve ilçelerine hayırlı olmasını diledi. Seçimlerde vatandaşlardan destek isteyen Ensarioğlu ve beraberindekiler sırasıyla Yukarı Karpuzlu, Han Köy, Bereketli köylerine ziyarette bulundu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ensarioğlu Seçim Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement