Eraydın: Aydın, Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Olacak - Son Dakika
Yerel

Eraydın: Aydın, Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Olacak

Eraydın: Aydın, Türkiye\'nin Parlayan Yıldızı Olacak

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker; Aydın’ın, bereketli toprakları, çalışkan çiftçisi, müteşebbis insanı ile Türkiye’nin dünya da parlayan yıldızı olacağını söyledi.

25.02.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker; Aydın'ın, bereketli toprakları, çalışkan çiftçisi, müteşebbis insanı ile Türkiye'nin dünya da parlayan yıldızı olacağını söyledi.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Hakan Çağlar Erürker, AK Parti Nazilli İlçe Binası'nda partililerle ve basınla biraraya geldi. AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar'ın da katıldığı toplantıda Erürker, "Aydın benim yeryüzündeki sabit tek adresim. İlk nefesimi burada almışım, yollarında oynamışım, okullarında eğitim görmüşüm, sokaklarının her metrekaresini adımlarken hayaller kurmuşum. Zorunlu ayrılıklar dışında Aydın'ın derdiyle, sevinciyle, taşıyla, toprağıyla hep hemhal olmuşum. Ekmeğimi aşımı Aydın'a borçluyum. Devlet memuru ve akademisyen kimliğimden dolayı bugüne değin aktif siyasetin içinde yer almam maalesef mümkün olamadı. Lakin her zaman Ak Parti'nin siyasi vizyonunu benimsedim. Bu büyük medeniyet davasına hizmet etmek için gerek eğitim, gerekse iş hayatımda kendimi geliştirerek hazırlandım. Siyaset bilimi, uluslararası ekonomi politik, sivil toplum ve iletişim stratejileri konusunda uzmanlaştım. Aydın'ın tarım, ticaret, turizm ve sosyo- ekonomik yapı gelişim ve değişimleri konularında bilgi, birikim ve tecrübe edindim. Ailem uzun yıllardır Nazilli'de tarımsal ürün ticaret ve sanayisi ile iştigal etmektedir. İşimizin niteliği itibarıyla gerek ilimizin tarım ürünü üreten kırda yaşayan kesimi ile gerekse de şehirde faaliyet gösteren ticari, sanayi, iş çevresi ve esnafını yakından tanıma fırsatı buldum. İş hayatında edindiğim birikimle hem kentte, hem de kırda yaşayan hemşerilerimin sesi olacağıma inancım tamdır. Akademisyenlik ve Avrupa Birliği Bakanlığı'ndaki görevim gereği siyasi iletişim stratejileri konusunda edindiğim birikim ve tecrübeyle, Aydın'ın, Aydınlı'nın siz hemşerilerimin emrinde olacağım" dedi.

Erürker sözlerine şöyle devam etti: "Üreticinin, esnafın, sanayicinin sorunlarını ve siyasetten beklentilerini yakından biliyorum. Aydın'ın bereketli toprakları, çalışkan çiftçisi, müteşebbis insanı, ticareti, sanayisi ve turizmi ile Türkiye'nin dünya da parlayan yıldızı olması hayal değildir. Yeter ki hep birlikte olalım ve hedefe odaklanalım. Adalet, hakkaniyet, hukuk ve hoşgörüyü yaşayıp yaşatan; geçmişi ile barışık, mevcut halinden huzurlu ve geleceğinden emin; insanlık onuruna yaraşır biçimde yaşayabilen; dertleri sevinçleri, sıkıntı ve zenginlikleri paylaşabilen sağlıklı bir toplum, güzel bir Aydın, hepimizin özlemini ve hayalini yaşadığı bir Aydın'dır. ve hiçte uzak değildir. Bugün, yarınlarımız daha aydın diyorsak, güçlü Türkiye diyorsak, Yeni Türkiye'nin oluşacağı tarihi bir eşikte bulunuyorsak bu başarı da aslan payı, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığında sık sık vurguladığı üzere; gecesini gündüzüne katarak mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev çalışan fedakar cefakar AK Parti Teşkilatınındır. AK Parti'nin asıl gücü, vatandaş ve hizmet odaklı yönetim anlayışından; toplumun tüm katmanlarını kapsayan ve geniş bir tabana yaslanan parti teşkilatı yapısından kaynaklanmaktadır. Seçimler demokrasilerin bayramıdır, Aydınımız'da 2015 Milletvekili Genel Seçimlerinin bir bayram havasında geçmesini, ilimizin birlik ve bütünlüğüne katkı yapmasını ve milli dayanışmamızı güçlendirmesini temenni ediyorum". - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eraydın: Aydın, Türkiye'nin Parlayan Yıldızı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement