Erciş'te Temizlik Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Erciş'te Temizlik Kampanyası

Erciş\'te Temizlik Kampanyası

Van’ın Erciş ilçesinde doğa kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Süphan Dağcılık Arama Kurtarma Sanat Kültür Derneği’nin düzenlediği çevre temizlik kampanyasının startı verildi.

12.08.2016 17:22

Van'ın Erciş ilçesinde doğa kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Süphan Dağcılık Arama Kurtarma Sanat Kültür Derneği'nin düzenlediği çevre temizlik kampanyasının startı verildi.

Van Gölü'nde yaşanan kirliliğe dikkat çekmek ve doğaya karşı farkındalık oluşturmak için Erciş Süphan Dağcılık Derneği tarafından temizlik kampanyası düzenlendi. Erciş Belediyesi'nin ekipman ve malzeme düzeyinde destek olduğu kampanya ile ilçeye bağlı Çelebibağı Mahallesi sahili temizlenerek toplanan atıklar imha edildi.

Yapılan çalışma ile ilgili konuşan Esat Savcı, çalışma ile ilgili toplumda doğaya karşı hassasiyet geliştirmek istediklerini söyleyerek, "Gölümüzün eko sistemi gittikçe bozulmaktadır. Bu çalışma, temiz bir çevre ve dünya bırakma adına önem arz etmektedir" dedi.

Yaklaşık üç saat süren temizlik çalışmasına bölgede bulunan yurttaşlar da dahil olurken, kampanyanın diğer yerlerde de devam edeceği belirtildi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erciş'te Temizlik Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement