Erciyes'te Ritimli Hafta Sonu - Son Dakika
Güncel

Erciyes'te Ritimli Hafta Sonu

İş Bankası Maximum Kart'ın isim sponsorluğunda düzenlenen Maximum Zirve Erciyes, spor ve müzik dolu programıyla, Kayseri'ye yüksek ritimli bir hafta sonu yaşattı.

16.02.2015 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Ritimli Festival sloganıyla düzenlenen Maximum Zirve Erciyes, profesyonel ve amatör yarışların yanında müzikal performanslarıyla da hafta sonuna damga vurdu. 13-15 Şubat tarihlerinde Erciyes Develi Kapı mevkiindeki Magna Apex'te gerçekleşen ve FIS Snowboard Europa Cup, Snowboard Jam Session, İş'te Üniversiteli Campus Rider ve Snowkite Turkish Open yarışlarına ev sahipliği yapan festivalde Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman, İlker Aksungar, Orkun Bozdemir ve Mete 56 sahne aldı.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen FIS Snowboard Europa Cup'ta Avrupa'nın en iyi sporcuları piste çıktı. Erciyes Dağı Develi Kapı mevkiinde düzenlenen paralel slalom kategorisindeki yarış NTV Spor'dan da canlı yayınlandı.

İlklerin yaşandığı bir diğer yarış ise Snowkite Turkish Open'dı. Türkiye'nin ilk snowkite şampiyonasına uluslararası sporcular da katıldı. Şampiyona uphill rush, slalom ve hangtime kategorilerinde düzenlendi.

Üniversite öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen İş'te Üniversiteli Campus Rider ise slalom ve freestyle kategorilerinde gerçekleşti. Organizasyon sayesinde üniversite öğrencileri FIS Snowboard Europa Cup pistinde yarışma fırsatı yakaladı.

Festivalin en eğlenceli görüntüleri Snowboard Jam Session'da yaşandı. Freestyle kategorisi için özel oluşturulan parkurda yarışan sporcular birbirinden güzel ve nefes kesici hareketler sergiledi.

Festivalin ilk gününde Mete 56, Orkun Bozdemir ve İlker Aksungar sahne aldı. İkinci günde ise sahnede Birol Giray (BeeGee) feat. Ferman vardı. İkili, performanslarıyla ritmi zirvede yaşamak isteyenleri coşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erciyes'te Ritimli Hafta Sonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement