Erciyessporlu Oğulcan Çağlayan, Olympiakos'ta - Son Dakika
Spor

Erciyessporlu Oğulcan Çağlayan, Olympiakos'ta

Erciyessporlu Oğulcan Çağlayan, Olympiakos\'ta

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Kayseri Erciyesspor'un genç yıldızı Oğulcan Çağlayan, Yunanistan'ın köklü kulübü Olympiakos ile anlaştı.

26.07.2015 17:53

Oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken PTT 1.Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un genç futbolcusu Oğulcan Çağlayan, Yunanistan şampiyonu Olympiakos'a transfer oldu.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ İSTEDİ AVRUPA'YA GİTTİ

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da transfer etmek için uğraştığı genç oyuncu tercihini Avrupa'dan yana kullandı.

2 MİLYON EURO

Özellikle geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de oynadığı futbollla adından söz ettiren Oğulcan Çağlayan, yaklaşık 2 milyon Euro bonservis bedeli ile Olymipakos ile anlaştı.

31 MAÇTA 6 GOL 2 ASİST

Geçtiğimiz sene küme düşen Kayseri Erciyesspor'da lig ve kupa olmak üzere toplam 31 maç çıkan Oğulcan, 6 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Erciyessporlu Oğulcan Çağlayan, Olympiakos'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ssss: Avrupa mı? Yunanistan Avrupa'nın kangren olmuş parmağı, kesildi kesilecek... Salak adam gel fenere nani rvp ile göster kendini... Dünya'nın gözü fenerde olacak ama nerde sende onu düşünebilecek zeka?! 1 7 Yanıtla
  • Polisim: arkada simdi malesef sehit oldu Allah rahmet eylesin bu itlere meydan vermeyelim azdan az cokdan cok 1 1 Yanıtla
  • vatancı: bu çocuk çok yetenekli kaçırdı bizimkiler ancak 30 yasını aşmış oyuncuları toplasınlar 0 1 Yanıtla
  • can damari: akil bedava. :)) 0 0 Yanıtla
  • drms: Yunanistan büyük lig olimpiakos her sene çeyrek finallerden aşağı oynamıyor. Ey gazeteci kardeşim Avrupa'ya gitti derken biraz düşünsen. 0 0 Yanıtla
  • Azeri: Ugurlar 0 0 Yanıtla
  • Azeri: Ugurlar 0 0 Yanıtla

Advertisement