Erdemli'de Başkan Tollu, Kızkalesi'nde Halkla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Erdemli'de Başkan Tollu, Kızkalesi'nde Halkla Buluştu

Erdemli\'de Başkan Tollu, Kızkalesi\'nde Halkla Buluştu

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızkalesi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

03.06.2016 16:43

Mersin'in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Kızkalesi Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Tollu, Kızkalesi Mahallesi'ne giderek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gördüğü eksikliklerin anında giderilmesi için talimatlar veren Tollu, Kızkalesi sakinleriyle de kahvaltıda bir araya geldi. Kızkalesi Mahalle Muhtarı Murat Kale'nin teşekkür ettiği Tollu, buluşmada yaptığı konuşmada, Kızkalesi'ne tespit ettikleri hizmetleri sunduklarını belirterek, vatandaşlardan da ihtiyaçlarını kendilerine bildirmelerini istedi.

Stabilize halinde bulunan mahalle yollarının en kısa sürede asfalta dönüştürüleceğini söyleyen Tollu, 3 yıl içerisinde Erdemli'nin tüm sorunlarını büyük ölçüde çözeceklerini dile getirdi. Tollu, "Biz belediye olarak dışarıdan bazı eksiklikleri görerek hizmetler üretiyoruz, ancak sizler buraların sahiplerisiniz. Hangi hizmete ihtiyaç duyulduğunu en iyi sizler bilirsiniz. Sizlerden ilk ağızdan hizmet ihtiyaçlarını duymak için bu tür programlar düzenliyoruz. Amacımız, Erdemli'yi en iyi yerlere getirmektir. Bunun için sizin tavsiyelerinize, öngörülerinize ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü bizim eksikliklerimizi en iyi bizden hizmet alan sizler bilirsiniz" dedi.

Kızkalesi'ne şu anda çok amaçlı düğün salonu yaptıklarını ifade eden Tollu, "Yolla alakalı problemler çözülüyor. Yeni parklar yapıyoruz. Bunların dışında planlanmış, projelendirilmiş yapacağımız çok hizmet var. Kızkalesi'ni kalan 3 hizmet yılı içerisinde hizmetle donatacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Konuşmasının ardından vatandaşların sorunlarını dinleyen Tollu, daha sonra iş yerlerini gezerek esnafın sıkıntılarını da dinledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erdemli'de Başkan Tollu, Kızkalesi'nde Halkla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement