Erdoğan: Artık Bizim İçin Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanlık Koltuğu Boştur - Son Dakika
Güncel

Erdoğan: Artık Bizim İçin Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanlık Koltuğu Boştur

Erdoğan: Artık Bizim İçin Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanlık Koltuğu Boştur

Zeytinburnu'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Artık bizim için ana muhalefet partisinin genel başkanlık koltuğu boştur, sarkıttır.

09.04.2016 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu'daki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, " Artık bizim için ana muhalefet partisinin genel başkanlık koltuğu boştur, sarkıttır. Bu şahsın durumu siyasetin konusu olmaktan çıkmış, tıbbın konusu haline gelmiştir" sözlerine bakanlar gülümseyerek tepki verdi. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş yanındaki dönerek tebessüm etti. Solunda oturan AB Bakanı Volkan Bozkır'la göz göze geldi. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da diğer kabine arkadaşlarıyla birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini alkışladı.

SÜRPRİZ PANKART

Saat 14: 00'deki program için saat 14: 30 Kısıklı'daki evinden çıkan Erdoğan, Zeytinburnu'na girişte pankartlarla karşılandı. Plaka tahditi isteyen servisçilerin açtıkları, "Sayın Cumhurbaşkanımız hanımlar da sigaraya başladı" yazılı pankartlarıyla Gaziler Derneği'nin açtığı "Gazilik onurumuzu için bizlere de sahip çık uzun adam" pankartları dikkat çekti.

ÇOCUKLAR SIRAYA GİRDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gidebilmek için çocuklar birbirleriyle yarıştı. Elinizi öpmek istiyorum yazılı döviz taşıyan bir çocuk amacına ulaşırken karşılığında bir oyuncak aldı. Aralarında bir sünnet çocuğunun da bulunduğu birçok çocuk Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gitmeyi, onunla fotoğraf çektirip hediyelerini almayı başardı. Bir vatandaşta Erdoğan üzerinde Cumhurbaşkanının ve Eşi Emine Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu bir halı hediye etti.

KADIN ÖZEL HAREKAT POLİSİ

Tören sırasında polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Çevredeki çatılarda görev yapan keskin nişancılar arasında bir de kadın özel hareket polisi vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından kurdeleyi kesti ardından açılışını yaptığı tesisler arasında yer alan Zeytinburnu Belediyesinin yeni hizmet binasını gezip bilgi aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan: Artık Bizim İçin Ana Muhalefet Partisinin Genel Başkanlık Koltuğu Boştur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement