Erdoğan, Putin'e Yazdığı Mektupla İlgili İlk Kez Konuştu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Putin'e Yazdığı Mektupla İlgili İlk Kez Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili Putin'e yazdığı mektup hakkında ilk kez konuştu, "İlişkilerin normalleşmesi iki ülkenin de hayrına." dedi.

27.06.2016 22:15  Güncelleme: 23:54

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde esnaflara verdiği iftarda konuştu. Erdoğan konuşmasında, Rusya - Türkiye ilişkilerinin gerilmesine yol açan Rus uçağının düşürülmesiyle ilgili Rusya Devlet Başkanı Vidamir Putin'e yazdığı mektuba değindi.

"İKİ ÜLKENİN DE HAYRINA"

Rusya ile yaşanan uçak krizinin yol açtığı olumsuzlukları ortadan kaldırmaya yönelik adımlar attıklarına dikkati çeken Erdoğan, şunları kaydetti:

"Rusya ile ilişkilerimizi yeniden geliştirme konusunda gönderdiğim mektupla vardığımız mutabakatın her iki ülkenin de hayrına olacağına inanıyorum. Sayın Putin'e gönderdiğim mektupla kendisine hem yaşanan hadiseden duyduğumuz üzüntüyü ifade ettim hem de geniş bir alanda yapabileceğimiz bölgesel işbirliği imkanlarını hatırlattım. Her iki ülkenin de zararına olan mevcut durumu bir an önce geride bırakarak ilişkilerimizi süratle normalleştireceğimize inanıyorum."

Erdoğan, Putin\'e Yazdığı Mektupla İlgili İlk Kez Konuştu

Son Dakika Güncel Erdoğan, Putin'e Yazdığı Mektupla İlgili İlk Kez Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement