Ereğli'de Başkan Akyürek'e Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Ereğli'de Başkan Akyürek'e Sevgi Seli

Ereğli\'de Başkan Akyürek\'e Sevgi Seli

Yatırım hamlesi programları kapsamında gittiği ilçelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt şantiyesi ve KOMEK açılışının yapıldığı Ereğli’de de binlerce vatandaşın sevgi seliyle karşılaştı.

21.10.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yatırım hamlesi programları kapsamında gittiği ilçelerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, asfalt şantiyesi ve KOMEK açılışının yapıldığı Ereğli'de de binlerce vatandaşın sevgi seliyle karşılaştı.

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği yatırımların açılış, temel atma ve inceleme programları için Konya'nın ilçelerinde vatandaşlarla buluşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanıyor. Son olarak asfalt şantiyesi ve KOMEK binası açılışı için gittiği Ereğli'de de büyük bir coşkuyla karşılanan Başkan Akyürek, Konya'nın birlik ve beraberlik konusunda örnek şehirlerden olduğunu söyledi.

Ereğli'deki açılış töreninden sonra vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Akyürek'e Ereğli Spor Kulübü ve taraftar dernekleri plaket ve atkı hediye ederken mahallelerine yapılan yatırımlar nedeniyle muhtarlar plaket takdim etti. Ereğli Beyaz Melekler Onkoloji Derneği'nin, dernek ve Ereğli'ye verdiği destek nedeniyle çiçek takdim ettiği Başkan Akyürek'e yapımı son aşamaya gelen Şehir Konağı nedeniyle Ereğlili kadınlar da çiçek verdi. 7'den 70'e binlerce Ereğlilinin adeta sevgi seline uğrayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, kadın girişimcilerin kendi ürünlerini satabildikleri tesisin açılışına katıldı. Ereğli KOMEK binasının da açılışını yaparak merkezde incelemelerde bulunan Başkan Akyürek, hazırlanan KOMEK pastasını AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Milletvekili Adayı Ahmet Özdoğan ve Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ile birlikte kesti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ereğli'de Başkan Akyürek'e Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement