Ereğli'deki Kamu Yatırımları - Son Dakika
Yerel

Ereğli'deki Kamu Yatırımları

Ereğli\'deki Kamu Yatırımları

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ilçesine devletin ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.

09.10.2014 10:08  Güncelleme: 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli ilçesine devletin ciddi yatırımlar yaptığını söyledi.

Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 350 yatak kapasiteli yeni hastanenin Ereğli ve bölge halkına hizmet verdiğini belirterek, ilçede duble yol, adliye sarayı, okul inşaatı çalışmalarının sürdüğünü, vergi dairesi hizmet binası projesinin ise ihale sürecinde olduğunu vurguladı.

İlçe merkezi ve beldelerde yapımı devam eden 14 okul inşaatında incelemelerde bulunduğunu dile getiren Candan, şöyle konuştu:

"Kandilli-Ereğli karayolu başta olmak üzere, OSB yollarından tutun Gülüç Köprüsü- Kepez arasındaki duble yol çalışmalarına kadar yoğun bir program yürütülüyor. 14 yeni okulumuzun 6 tanesi tamamlandı ve bu ay içerisinde hizmete girmesini hedefliyoruz. Tüm okullarımızın tamamlanmasıyla ilçemizdeki eğitim ve öğretimin daha kaliteli, daha modern bir şekilde gerçekleştirilmesini umut ediyoruz. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza devam ediyoruz."

Kurban Bayramı boyunca vatandaşların sorunlarını dinlediklerini ifade eden Candan, "Köylerimizde ciddi yatırımlarımız var. Yolların durumlarından tutun, parke çalışmalarına kadar önemli hizmetler ulaştı, ulaştırmaya da devam edeceğiz. Ereğli ilçesinde devletimiz ciddi yatırımlar yaptı" dedi. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ereğli'deki Kamu Yatırımları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement