Ergani'de Bayan Futbol ve Hentbol Takımı Kuruldu - Son Dakika
Spor

Ergani'de Bayan Futbol ve Hentbol Takımı Kuruldu

Ergani\'de Bayan Futbol ve Hentbol Takımı Kuruldu

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor bayan futbol ve hentbol takımları kurarak adeta devrim yaptı.

11.12.2014 23:23

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor bayan futbol ve hentbol takımları kurarak adeta devrim yaptı. Kulüp Başkanı Ekrem Senvar, hocalarımız büyük özverileriyle zorlukları aşarak bu takımları kurduklarını söyledi.

Genç kızların spora yönlendirilmesi konusunda Ergani ilçe merkezinde çok iyi bir potansiyelin bulunduğuna işaret eden Senvar, "İlkin bu branşlarda oynayacak çocukları Hocalarımız tespit etti. Daha sonra çocuklarımızın ailelerini ikna ettik. Bu nedenle aileleri önemsedik ve görüştük. Onların onayını aldık. Ailelere de sonsuz teşekkür ediyorum. Yetkililerin bu gençliği göz ardı etmemeleri ve önemsemelerini istiyorum. Bizim burada çok iyi bir sporcu potansiyel var" dedi

Sarı siyahlı kulübün başkanı Senvar, Bayan futbol takımını Teknik Direktör Şadan Üzülmez ve Berrin Yavuz Sezgin. hentbol takımını ise Antrenör Orhan Polat ile Cenap Kınık'ın çalıştıracağını belirterek, "Bu hocalarımız 2 yıldır bu oluşum içinde bulunuyordu ve bunun alt yapısını sağladılar. Şu anda okullar arası müsabakalarımız başladı. İlk maçlarında da Bismil kız teknik meslek lisesini 4,0 yendiler Liglerimiz ise Nisan ayında başlayacak. Bayan futbol takımımız Nisan ayından itibaren deplasmanlı 2. ligde mücadele edecek. Bizler gelip geçiciyiz. Biz yarın bu kulüpte olmayacağız ama kalıcı olan Erganispor'dur. Bu nedenle yetkililerimizin bu anlamda maddi ve manevi olarak yanımızda görmek ve desteklerini almak istiyoruz" diye konuştu.

Senvar, daha sonra çocukların sporun yanında okullarındaki eğitimlerini de en iyi şekilde sürdüreceklerini ve bu konuda her zaman destekçileri olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Ergani'de Bayan Futbol ve Hentbol Takımı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • umarım bi gün bende bayan futbolcu olurum: Umarim bir gün bende bayan futbolcu olurum 0 0 Yanıtla

Advertisement