Ergin Ataman: Aziz Yıldırım Muhatabım Değil - Son Dakika
Spor

Ergin Ataman: Aziz Yıldırım Muhatabım Değil

Ergin Ataman, Aziz Yıldırım'ın ''Vatani görevini yapıyorsa takımı İtalya'ya değil Diyarbakır'a götürsün'' sözlerine ünlü milli antrenör "Muhatabım değil" sözleriyle yanıt verdi.

25.08.2015 15:16  Güncelleme: 15:33

Aziz Yıdırım'ın kendisini hedef alan açıklamaları sonrası Beyaz Tv'ye konuşan Ergin Ataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataman, Aziz Yıldırım'ın kendisi için ''Vatani görevini yapıyorsa takımı İtalya'ya değil Diyarbakır'a götürsün'' sözlerine ünlü milli antrenör "Muhatabım değil." sözleriyle yanıt verdi.

"MUHATABIM DEĞİL"

"Benim gündemimde şu anda Aziz Yıldırım yok. Benim gündemimde şu anda Türk Milli Takımı var." diyen Ataman, "Sanırım Fenerbahçe berabere kaldı herhalde gündemi değiştirme çabaları var. Kimse de demagoji yapmasın. Ben Türkiye'ye hizmet için görev yapıyorum. ben bütün söylediklerimin arkasındayım. Şu anda ben Milli Takım antrenörüyüm. Fenerbahçe Kulübü Başkanı benim muhatabım değil." dedi.

NE OLMUŞTU?

Galatasaray ve A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, antrenörlerin kulüp ve milli takımlarda aynı anda görev almasına karşı olduklarına yönelik açıklamasıyla ilgili "Biz vatani görevimizi yapıyoruz, Allah herkese bu görevi yapmayı nasip etsin." demişti.

"İTALYA DEĞİL DİYARBAKIR'A GİTSİN" DEMİŞTİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise katıldığı bir canlı yayında Ergin Ataman'ın bu sözlerine " 'Ergin Ataman vatanı görevini yapıyorsa takımı İtalya'ya değil Diyarbakır'a götürsün'' demişti.

ÖZAYDINLI: BİR TANE BİLE AY YILDIZLI FOTOĞRAF GÖRMEDİM!

Aziz Yıldırım ile Ergin Ataman arasındaki 'vatani görev' tartışmasına Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özaydınlı da dahil oldu. Twitter hesabından imalı ifadeler kullanan Özaydınlı, Ataman'ın Twitter hesaplarına gönderme yaparak şunları yazdı:

- 'Ataman, Fenerbahçe Başkanı senin muhatabın değil, senin yerin belli...'

- @erginataman hesabı gerçek midir? Doğru olduğunu zannetmiyorum, zira bir tane bile Ay Yıldızlı fotoğraf görmedim!

Ergin Ataman: Aziz Yıldırım Muhatabım Değil

Son Dakika Spor Ergin Ataman: Aziz Yıldırım Muhatabım Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kobra: Pislik aziz yıldırım işi gücü birilerinle dalaşmak gündem değişsin diye. 2 10 Yanıtla

Advertisement