Ergin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyaretini Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Ergin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyaretini Değerlendirdi

Ergin Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Ziyaretini Değerlendirdi

Diyarbakırlı iş adamı Süleyman Ergin toplu açılış törenlerine katılmak için Diyarbakır'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretini değerlendirdi.

28.05.2016 11:01

Diyarbakırlı iş adamı Süleyman Ergin toplu açılış törenlerine katılmak için Diyarbakır'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretini değerlendirdi.

Ziyaretin Diyarbakır'a verilen önemine vurgu yapan İşadamı Süleyman Ergin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın Diyarbakır ziyaretinden hem Diyarbakır halkının hem STK'ların son derece memnun kaldığını söyledi.

Diyarbakır'ın bu tarz toplu açılışlara ihtiyacı olduğunu ve hükümetin de her zaman Diyarbakır'a sonuna kadar hizmet aşkıyla yandığını sözlerine ekleyen Ergin, "Diyarbakır yıllarca acılarla boğuşmuş bir kenttir. Hükümetimiz ve değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde refah düzeyine erişmiş olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'a yine bir çok açılış yapmak için geliyor. Bu da Diyarbakır halkı olarak bizleri de heyecanlandırıyor. Çünkü toplu açılış demek iş demek, aş demektir. Bu tarz açılışları gerçekleştirdikleri ve Diyarbakır halkına iş ve aşın kapılarını açtıkları için değerli Cumhurbaşkanımıza ve değerli hükümetimize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Ergin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziyaretini Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement