Ermenek Belediyesinden Hafriyat Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Ermenek Belediyesinden Hafriyat Uyarısı

Karaman'ın Ermenek ilçesi Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, gelişi güzel yerlere hafriyat atığı dökülmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

09.06.2014 15:39

Karaman'ın Ermenek ilçesi Belediye Başkanı Uğur Sözkesen, gelişi güzel yerlere hafriyat atığı dökülmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, temiz ve yaşanabilir bir ilçe hayaliyle, belediye olarak tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Gelişi güzel dökülen hafriyat atıklarının sorun olduğunu, bunu önlemek için bir takım önlemler aldıklarını ifade eden Sözkesen, şunları kaydetti:

"Geçmiş günlerde ilçemizde nakliyecilik yapan traktör şoförleri ile bir toplantı yaptık. Toplantıda ilgililere şehrimizin daha güzel görünmesi, temiz olması için, taşıdıkları hafriyatları gelişi güzel cadde sokak kenarlarına, şehrin girişlerine ve derelere dökmemeleri konusunda gerekli uyarılar yapıldı. Belediye olarak Ermenek- Güneyyurt arasında Bileği Burnu mevkisini hafriyat atığı dökme yeri olarak belirledik. Temiz, yaşanabilir ve sağlıklı bir Ermenek için, çevre duyarlılığını ve bilincini artırmak amacıyla vatandaşlarımızın ve traktör şoförlerinin de duyarlı olmaları gerekiyor. Bu konuda zabıta ekipleri gerekli kontrolleri yaparak başka yerlere hafriyat dökenler tespit edilecek ve  gerekli cezai işlemler uygulanacak." - Karaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ermenek Belediyesinden Hafriyat Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement