Eryılmaz, "Esnafa Kepenk Kapattıran Zihniyete Dur Diyeceğiz" - Son Dakika
Yerel

Eryılmaz, "Esnafa Kepenk Kapattıran Zihniyete Dur Diyeceğiz"

Eryılmaz, "Esnafa Kepenk Kapattıran Zihniyete Dur Diyeceğiz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, MHP’nin ekonomik politikalarına dikkat çekerek, “Taşeron işçilerimizi kadroya geçireceğiz.

04.05.2015 16:01

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, MHP'nin ekonomik politikalarına dikkat çekerek, "Taşeron işçilerimizi kadroya geçireceğiz. AKP'nin 12 yılda çare bulamadığı işsizliğe son vereceğiz" dedi.

İlçe ziyaretlerine devam eden MHP Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Kula'ya yaptığı ziyarette coşkulu bir şekilde karşılandı. Kıraathanede oturan vatandaştan tarımla uğraşan çiftçiye kadar her meslekten grubundan vatandaşla görüşmeye çalışan Eryılmaz'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı vatandaşlar Eryılmaz'ı "Kula sizinle gurur duyuyor" şeklinde karşıladı. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Eryılmaz'a Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da eşlik etti.

Kula'nın yerel seçimlerinde çok iyi bir karar verdiğini hatırlatan Hasan Eryılmaz, "İnanıyorum ki saygıdeğer Kulalılar Haziran seçimlerinde de kararlarını en iyi şekilde verecektir. Vatandaşın cebini boşaltmaktan başka bir şey yapmayan bu AKP zihniyetine Kulalı kardeşlerim de dur diyecektir. AKP zihniyetinin kirli oyununu Milliyetçi Hareket bozacaktır. Etnik ayrımcılıkla ülkeyi yönetmeye çalışan, her yıl binlerce işsiz üniversite mezunu olmasına sebebiyet veren, ülkeyi parsel parsel satan, basına sansür uygulayan, çiftçinin anasını ağlatan, esnafa kepenk kapattıran bu zihniyete biz 'Dur' diyeceğiz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eryılmaz, 'Esnafa Kepenk Kapattıran Zihniyete Dur Diyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement