Erzincan- Erzurum Karayolunda Uzaktan Kumandalı Patlama, Can Kaybı Yok - Son Dakika
Güncel

Erzincan- Erzurum Karayolunda Uzaktan Kumandalı Patlama, Can Kaybı Yok

Erzincan- Erzurum Karayolunda Uzaktan Kumandalı Patlama, Can Kaybı Yok

Erzincan- Erzurum karayolunda uzaktan kumandalı patlama, can kaybı yokBÖLÜCÜ terör örgütü mensupları, Erzincan- Erzurum karayolunda güvenlik kontrolü yapan jandarma ekibini hedef alan uzaktan kumandalı el yapımı bombayı patlattı.

20.09.2016 13:17

Erzincan- Erzurum karayolunda uzaktan kumandalı patlama, can kaybı yok

BÖLÜCÜ terör örgütü mensupları, Erzincan- Erzurum karayolunda güvenlik kontrolü yapan jandarma ekibini hedef alan uzaktan kumandalı el yapımı bombayı patlattı. Karayolunun altından geçen su tahliye borusuna yerleştirilen patlayıcının patlatılması sırasında can kaybı olmadı. Karayolunda ve zırhlı jandarma aracında hasar oluştu.

Olay bugün saat 11.00 sıralarında Erzincan- Erzurum karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Teröristlerin daha önceden jandarmanın yol uygulaması yaptığı bölgeye yakın bir yerden geçen tahliye borusuna el yapımı bomba yerleştirdiler. Jandarmaların güvenlik kontrolüne başladıktan sonra uzaktan kumanda ile el yapımı bomba patladıldı. Üzümlü ilçesinin Avcılar köyü yakınındaki patlamada mucize kabilinden can kaybı olmadı. Dört şeritli asfalt karayolunun 2 şeridindeki patlamayla birlikte ağır, zırhlı araçta ise hafif hasar meydana geldi. Patlama nedeniyle Erzincan- Erzurum karayolunda ulaşım 45 dakika süreyle durdurulduktan sonra yeniden başlatıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma ve teröristlerin yakılanması için bölgede operasyonlar sürdürülüyor.

Haber: Recep DEMİRCİ/ ERZİNCAN, (DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan- Erzurum Karayolunda Uzaktan Kumandalı Patlama, Can Kaybı Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement