Erzincan Müsiad; "Güçlü Türkiye Yolunda Seninleyiz" - Son Dakika
Yerel

Erzincan Müsiad; "Güçlü Türkiye Yolunda Seninleyiz"

Erzincan Müsiad; "Güçlü Türkiye Yolunda Seninleyiz"

Erzincan MÜSİAD Başkanı Murat Yurt, AK Parti kulislerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın ismi “yeni Başbakan” olarak telaffuz edilmeye başlamasıyla Bakanı Binali Yıldırım’a destek amaçlı bir basın açıklamasında bulundu.

19.05.2016 12:24

Erzincan MÜSİAD Başkanı Murat Yurt, AK Parti kulislerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın ismi "yeni Başbakan" olarak telaffuz edilmeye başlamasıyla Bakanı Binali Yıldırım'a destek amaçlı bir basın açıklamasında bulundu.

Başkan Yurt yapmış olduğu açıklamada; "Ulaştırma ve Haberleşme alanında çığır açan, 7 mega projenin mimarı, havayolunu halkın yolu yapan, yolları bölen gönülleri birleştiren, Asya ile Avrupa'yı denizin altından birbirine bağlayan, 58 -59 - 60 ve 61. Türkiye Cumhuriyeti Hükümetlerinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Cumhuriyet Döneminde en uzun süreli görev yaparak rekor kıran, ülkemize ve milletimize en üst seviyede hizmet eden hemşehrimiz Sayın Binali Yıldırım'ın, içinde bulunduğumuz siyasi süreçte Genel Başkan ve Başbakan olarak görev almasını arzu ediyor ve istiyoruz.

Üstleneceği bu görevi, ülkemize olduğu gibi Erzincan'ımıza da hizmet ederek bugüne kadar gerçekleştirdiği icraatları gibi en iyi şekilde yapacağına; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağına; Gelecek nesillerimizin yaşayacağı 2053 ve 2071 hedeflerinin ise altyapısının oluşturulacağı döneme bugün olduğu gibi imza atacağına yürekten inanıyoruz. Tüm bu düşünce ve dileklerimiz doğrultusunda Erzincan MÜSİAD üyesi hemşehrileri olarak güçlü Türkiye yolunda kendisini gönülden desteklediğimizi kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz. Allah Yar ve Yardımcısı Olsun."dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Müsiad; 'Güçlü Türkiye Yolunda Seninleyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement