Erzurum - Sağlık Bakanı Akdağ Rehabilitasyonun Peşindeyiz - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Sağlık Bakanı Akdağ Rehabilitasyonun Peşindeyiz

Erzurum - Sağlık Bakanı Akdağ Rehabilitasyonun Peşindeyiz

Sağlık Bakanı Akdağ Rehabilitasyonun peşindeyizİncelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Terör örgütü tarafından harap edilen bazı mahallelerin, ilçelerin yeniden imar edilmesi, burada ekonomik hayatın canlandırılması, sosyal rehabilitasyon bütün bunların peşindeyiz.

25.06.2016 12:16

Sağlık Bakanı Akdağ Rehabilitasyonun peşindeyiz

İncelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Terör örgütü tarafından harap edilen bazı mahallelerin, ilçelerin yeniden imar edilmesi, burada ekonomik hayatın canlandırılması, sosyal rehabilitasyon bütün bunların peşindeyiz. Sağlık bakanlığı olarak bize de çok iş düşüyor" dedi.

Ankara'dan uçakla Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kısa bir süre önce görevine başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti. Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in de hazır bulunduğu ziyarette Recep Akdağ, geçen Temmuz ayından bu yana çok ciddi bir terör mücadelesi vermek durumunda kaldıklarını bildirdi. Terörle mücadelede başarılı olduklarına dikkati çeken Akdağ, bu konuda şunları söyledi:

"Son 35 yılın terör mücadelesinde, bu son bir yıl kadar muvaffak olunan hiçbir yıl yoktur. Yani bölücü terör örgütü evet çok zalimce cinayetler işledi. Şehitlerimiz, yaralılarımız oldu. Ama şükürler olsun ki devletimiz çok güçlü çıktı. Başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devletin bütün organları başabakanlığımız, ilgili bakanlıklar, silahlı kuvvetlerimiz, istihbarat teşkilatımız, emniyet güçlerimiz büyük bir muvaffakıyet örneği sergilediler. Bölücü terör örgütü istediğini yapamadı. Bundan sonrada yapamayacak. Çünkü vatandaşımız oynanan oyunu özellikle bu terörün tırmandırıldığı bütün illerde çıplaklığıyla gördü. Bizim Bakanlar Kurulu toplantılarımızda her zaman bu mesele birinci öncelikli olarak ele alınıyor. Özellikle Cumhurbaşkanımızın başkanlığında yaptığımız Bakanlar Kurulu toplantılarında daha derinlikli olarak ele alıyoruz. Bu tek başına bir güvenlik meselesi değil. Güvenliği sağlarken bir taraftan da bölgenin kalkındırılması, rehabilitasyonunun da sağlanması gerekiyor. Şehirlerin, ilçelerin terör örgütü tarafından harap edilen bazı mahallelerin, ilçelerin yeniden imar edilmesi, burada ekonomik hayatın canlandırılması, sosyal rehabilitasyon bütün bunların peşindeyiz. Sağlık bakanlığı olarak bize de çok iş düşüyor. Bugüne kadar gerçekten çok işler yapıldı. İnşallah bunların üstüne daha güzellerini katarak yolumuza devam edeceğiz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Sağlık Bakanı Akdağ Rehabilitasyonun Peşindeyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement