Erzurum Ülkü Ocakları'ndan Türkmenli'ne 1 Tır Dolusu Yardım - Son Dakika
Yerel

Erzurum Ülkü Ocakları'ndan Türkmenli'ne 1 Tır Dolusu Yardım

Erzurum Ülkü Ocakları\'ndan Türkmenli\'ne 1 Tır Dolusu Yardım

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda Erzurum Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Türkmenli’nde yaşayanlar için toplanan bir TIR dolusu yardım malzemesi yola çıktı.

09.07.2014 12:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda Erzurum Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Türkmenli'nde yaşayanlar için toplanan bir TIR dolusu yardım malzemesi yola çıktı.

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Türkiye'nin dört bir yanından başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanya neticesinde toplanan gıda, giyim ve sağlık malzemeleri konvoy halinde bölgeye gönderiliyor. Yardım kampanyası kapsamında Erzurum Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan yardım TIR'ı da yola çıktı. Konvoya başlangıç noktalarından yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığı ana kadar Ülkü Ocakları yöneticilerinin takip ettiğini söyleyen Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, "Elimizi taşın altına koyarak soydaşlarımıza sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Aynı yardımların yanında banka hesaplarımız yoluyla toplanan nakdi yardımlarımız da soydaşlarımıza ulaştırılacaktır. Türkiye'nin dört bir yanından vatandaşlarımızın gönderdiği yardım TIR'ları Şırnak Silopi'de toplanacak. Burada Genel Başkanımız Olcay Kılavuz'un yapacağı basın açıklamasından sonra yardımlarımızı Allah nasip ederse soydaşlarımıza ulaştıracağız." dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Ülkü Ocakları'ndan Türkmenli'ne 1 Tır Dolusu Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement