Erzurum - Üniversiteler Liği Kış Spor Oyunlarına İbrahim Erkal'lı Tanıtım - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Üniversiteler Liği Kış Spor Oyunlarına İbrahim Erkal'lı Tanıtım

Erzurum - Üniversiteler Liği Kış Spor Oyunlarına İbrahim Erkal\'lı Tanıtım

Üniversiteler Liği Kış Spor Oyunlarına İbrahim Erkal'lı tanıtım Erzurum'da başlayan Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) Kış Spor Oyunları, 39 üniversiteden 710 sporcunun katılımıyla başladı.

11.03.2015 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversiteler Liği Kış Spor Oyunlarına İbrahim Erkal'lı tanıtım

Erzurum'da başlayan Üniversiteler Ligi (ÜNİLİG) Kış Spor Oyunları, 39 üniversiteden 710 sporcunun katılımıyla başladı. Palandöken, Konaklı, Kandilli ve buz paten salonlarında 5 gün sürecek olan kış spor oyunlarının tanıtım toplantısında sanatçı İbrahim Erkal da hazır bulundu.

Müceldili Konağı'nda bugün yapılan teknik toplantı ile Ünilig Kış Spor Oyunları'nın programı hakkında bilgi verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu ile Genel Sekreter Erdoğan Çelebi, Kayak ve Buz Pateni Federasyonu üyeleri ile Erzurumlu sanatçı İbrahim Erkal'ın katıldığı tanıtım ilgi gördü. Erzurum'u 'spor ve turizm kenti' yapacaklarına işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 39 üniversiteden 710 sporcunun katıldığı Kış Spor Oyunları'nın 15 Mart'a kadar süreceğini bildirdi. Üniversiteli sporcuların 7 branşta yarışacaklarını anımsatan Sekmen, "Paydaşlarımızla birlikte yürüttüğümüz bu dev organizasyonda üniversiteli sporcular, buz hokeyi, curling, buz pateni, hız pateni, alp disiplini, snowboard ve kayaklı koşuda dereceye girmenin mücadelesini verecekler" dedi.

25'nci Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile Erzurum'un dünyaya kendini tanıttığına dikkati çeken TÜSF Asbaşkanı Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu ise Ünilig Kış Spor Oyunlarının önemli bir etkinlik olduğunu bildirdi. Üniversiteli gençler arasındaki kardeşliğin spor içinde pekiştirileceğini vurgulayan Prof. Dr. Sunguroğlu, Ünilig'in ilk yarışlarının 12 Mart günü Alp Disiplini Büyük Slalom yarışları ile başlayacağını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Üniversiteler Liği Kış Spor Oyunlarına İbrahim Erkal'lı Tanıtım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement