Es Ağrılılar Derneği Patnoslu Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Es Ağrılılar Derneği Patnoslu Öğrencileri Ağırladı

Es Ağrılılar Derneği Patnoslu Öğrencileri Ağırladı

Ağrı’nın Patnos ilçesinde bulunan Fenerbahçe Patnos Futbol Okulu öğrencileri, Eskişehir’e gelerek Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

22.06.2016 11:48

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bulunan Fenerbahçe Patnos Futbol Okulu öğrencileri, Eskişehir'e gelerek Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Çanakkale'de düzenlenecek olan alt yapı seçmeleri ve turnuva için 2 gün önce yola çıkan Fenerbahçe Patnos Futbol Okulu'ndan 20 öğrenci, Eskişehir'e de uğrayarak kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezdi. Daha önce Eskişehir'e hiç gelmemiş olan 10-14 yaş aralığındaki öğrenciler kente hayran kalırken, Es Ağrılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne de ziyarette bulundu.

"AĞRI İLE ESKİŞEHİR'İ BİR NEVİ BULUŞTURMUŞ OLDUK"

Gerçekleşen ziyaretle ilgili konuşan Es Ağrılılar Derneği Başkanı Mehmet Şerif Karaca, öğrencilerle birlikte Eskişehir'i gezerek şehri tanıttıklarını bildirdi. Karaca, "Daha önce hiçbiri buraya gelmemişlerdi ve Odunpazarı Evleri, Sazova, Kentpark gibi kentte görülmesi gereken yerleri gezdirdik. Minikler de Eskişehir'e hayran kaldılar ve çok sevdiler burayı. Ağrı ile Eskişehir'i bir nevi buluşturmuş olduk. Biz de gezmelerinde burada olmalarında yardımcı olmaya çalıştık. Yarın da diğer ziyaretler ve elemeler için Çanakkale'ye uğurlayacağız" dedi.

İki gün önce Ağrı'dan yola çıktıklarını belirten Patnos Fenerbahçe Futbol Okulu Koordinatörü Çetin Tezcan ise, "Çanakkale'deki turnuva ve altyapı seçmeleri için yola koyulduk. Bu arada da yol güzergahımız üzerinde bulunan Es Ağrılılar Derneği'ni ve diğer iş adamlarımızı ziyaret ettik. Amaç çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan arındırıp Türk futboluna ve Fenerbahçe'ye iyi bir birey yetiştirmek. Her 3 ayda bir çeşitli kamp alanlarına gidiyoruz. Alt yapı ve üst yapıya çocuklarımızı kazandırmak istiyoruz. Bizi burada ağırlayan, Patnoslu çocuklara sahip çıktıkları için derneğe ve Eskişehir'deki iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Es Ağrılılar Derneği Patnoslu Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement