Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının Son Çekilişi Elbistan'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının Son Çekilişi Elbistan'da Yapıldı

Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının Son Çekilişi Elbistan\'da Yapıldı

Kahramanmaraş Elbistan Battalgazi Şubesi önünde gerçekleştirilen son çekiliş ile birlikte 2015 yılı kampanyasında 14 adet otomobil, 17 adet buzdolabı, Led TV, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge ve bisiklet ile toplam da 99 adet hediye talihliler ile buluştu.

17.11.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Elbistan Battalgazi Şubesi önünde gerçekleştirilen son çekiliş ile birlikte 2015 yılı kampanyasında 14 adet otomobil, 17 adet buzdolabı, Led TV, bulaşık makinesi, elektrikli süpürge ve bisiklet ile toplam da 99 adet hediye talihliler ile buluştu.

Malatya Esenlik süpermarketleri tarafından düzenlenen 'Esenlik Kazandırıyor' kampanyasının son çekilişi yapıldı. Esenlik'in bölgesel bir markaya dönüştüğünü ifade eden Esenlik Genel Müdür Hulusi Boyraz, "Malatya'dan Kahramanmaraş'a kadar, Elbistan'dan Gölbaşı'na kadar uzanan firmamız bölgenin gücü konumuna geldi. Gelişimini ve büyümesini sürekli sürdürmektedir. Faaliyet alanlarında büyümesini sürdürürken üretmiş olduğu markalarını da kurumsallaştırmaya devam ediyor. Bir taraftan da bölgeyi bir üretim merkezine dönüştürmeye çalışıyoruz. Nergis Gıda, Malatya'nın ürettiği bölgemizin ürettiği değerleri Türkiye'ye taşıma yolunda. Epak Kimya bu bölgede hiç olmayan bir marka ve bugün birçok ilde bayiliği olan bir marka haline geldi. Önümüz ve yolumuz açık, bu yolda göreceksiniz daha iyi hizmetlerle karşınızda olacağız" dedi. Türkiye'de yaşanılan acı olaylarından dolayı sade törenler yaptıklarını ifade eden Boyraz, "Ülkemizde olanlar bizi gerçekten derinden üzüyor. Ne zaman güzel bir şeyler olsa, ne zaman işler yolunda gitse birileri bloke etmek için, durdurmak için elinden geleni yapıyor. Ama inşallah bu ülkenin bunu aşacak iradesi oluştu. Bu irade ile bu sorunların üzerinden geleceğimize inanıyorum. Zaten derin yapıların amacı irademizi yıpratmak ama bu irade öyle bir duruma geldi ki bu sorunların üstesinden geleceğine inanıyorum" diye konuştu.

"HEM KAZANIR, HEM KAZANDIRIR"

Şirketin ürün yelpazesinin çok geniş olduğunu kaydeden Kahramanmaraş Afşin Belediye Başkanı Mehmet Güven, "Esenlik Elbistan'da da kazandırmaya devam ediyor. Ürün yelpazesi oldukça geniş. Herkese uygun ürünlerin bulunduğu bir market. Kazandığını, kazandığı yerdeki halka paylaşan bir anlayışı var, bunun için de tebrik ediyorum ve hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

"BİZ MALATYALILARI ÇOK SEVERİZ"

Esenlik'in Malatya'nın gözbebeği olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert ise, kendisinin de Elbistanlı olduğunu hatırlatarak, Malatyalıları çok sevdiklerini de sözlerine ekledi. Mert, "Ben Elbistan doğumluyum hatta bu mahallenin çocuğuyum. 25 yıldır Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde çalışıyorum. Esenlik Malatya'mızın göz bebeği. Tamamen kendi öz kaynaklarımızdan kurulan bir şirketimiz. Yaptığı işlerden dolayı Türkiye geneli bir şirket haline geldi. Sadece market olarak değil de birçok faaliyet kolunda çalışmalarına devam ediyor. Biz Elbistanlılar Malatyalıları çok severiz. Malatya'ya gittiğimde de Malatya insanı bizi kendi insanı gibi bağrına bastı. Esenlik kesinlikle güveneceğimiz bizim de alışveriş yaptığımız, her alanda inandığımız şirketimiz. Elbistan'ın şirketimize göstermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra Kahramanmaraş Elbistan'da yapılan çekilişte 1 adet otomobil, 4 adet buzdolabı, 4 adet LED TV, 4 adet bulaşık makinesi, 4 adet süpürge, 4 adet bisiklet hediyesinin asil ve yedek sahipleri belirlendi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenlik Kazandırıyor Kampanyasının Son Çekilişi Elbistan'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement