Eşini Yaralayan, Arkadaşını da Öldüren Zanlı Polise Teslim Etti - Son Dakika
3.Sayfa

Eşini Yaralayan, Arkadaşını da Öldüren Zanlı Polise Teslim Etti

Eşini Yaralayan, Arkadaşını da Öldüren Zanlı Polise Teslim Etti

Antalya'da ruhsatsız av tüfeğiyle kendisini terk eden eşini yaralayan, eşinin birlikte yaşadığı arkadaşını öldüren M.Ü., jandarmaya teslim oldu.

16.11.2016 11:48  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kumluca ilçesinde M.Ü., kendisini terk eden eşi F.Ü ile birlikte yaşadığını iddia ettiği R.C.'yi av tüfeğiyle vurdu. Olayda R.C. yaşamını yitirirken, F.Ü. ağır yaralandı. Saldırının ardından M.Ü. jandarmaya teslim oldu.

KAYIP İHBARINDA BULUNDU

Mersin'de oturan F.Ü., iddiaya göre kocası M.Ü.'yü terk ederek Kumluca ilçesinde erkek arkadaşı R.C. ile yaşamaya başladı. M.Ü., eşinin kaybolduğunu belirterek, jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu.

ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNE GİTTİ

Olayla ilgili soruşturma sürerken M.Ü., eşinin Kumluca'da olduğu bilgisine ulaştı. 10 Kasım'da ilçeye gelen M.Ü., 13 Kasım'da Finike ilçesinde kiraladığı ve arkadaşı S.E.'nin kullandığı otomobille eşi ve birlikte yaşadığı iddia edilen R.C.'nin çalıştığı iş yerine gitti.

SEVGİLİSİNİ ÖLDÜRDÜ

M.Ü., yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeğiyle iş yerinde çalışan eşi F.Ü ve R.C.'ye 4 el ateş ederek geldiği araçla kaçtı. Görgü tanıklarının haber vermesi üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği R.C. yaşamını yitirirken, F.Ü. Kumluca Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

TÜFEĞİYLE TESLİM OLDU

Olayda sonra Finike İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim olan M.Ü., kullandığı tüfeği de teslim etti. Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilen M.Ü., çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Polis ekipleri, M.Ü'ye yardım ettiği belirlenen S.E'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Eşini Yaralayan, Arkadaşını da Öldüren Zanlı Polise Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement