Eski AK Parti'li Vekil, MHP'nin Seyhan Adayı - Son Dakika
Politika

Eski AK Parti'li Vekil, MHP'nin Seyhan Adayı

Eski AK Parti\'li Vekil, MHP\'nin Seyhan Adayı

MHP, Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediye Başkanlığına eski AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan'ı aday gösterdi.

02.01.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP, Adana'nın merkez ilçe Seyhan Belediye Başkanlığına eski AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan'ı aday gösterdi.

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, partisinin Adana il başkanlığında düzenlenen basın toplantısında Seyhan Belediye Başkan Adaylarının Abdullah Çalışkan olduğunu açıkladı.

Yılmaz, Adana'nın, 15 yıl önce Türkiye'nin en gelişmiş, en gözde kentlerinden biriyken ne yazık ki merkez ve yereldeki yanlış yönetimler neticesinde bugün işsizlikte birinci olmak üzere birçok alanda geriye düşmüş bir il konumunda olduğunu ifade etti. Yılmaz, "İnşallah 30 Mart'ta Adana'nın yeniden nasıl şaha kalktığını hep beraber göreceğiz" dedi.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise Seyhan'ı kazanmak için diğer ilçelerde olduğu gibi tüm güçleriyle çalışacaklarını belirterek, "MHP, 8-9 Şubat 1969'da nasıl Adana'da tarih yazdıysa, yeniden tarih yazacaktır. Aday adaylarımızdan Allah razı olsun, hepsi aday gibi çalıştı" şeklinde konuştu.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü de aslolanın MHP'nin başarısı olduğunu ifade ederek, MHP'lilere yakışanın adayın arkasında durmak, desteklemek olduğunu kaydetti.

Tam yol çalışma noktasında hiçbir eksiğin bulunmadığını vurgulayan Sözlü, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nihayetinde adaylar, siyasi partilerin gönül veren üyelerinin bağrındaki emanettir o parti için. Eğer bir başarı yakalayacaksak bu sizlerle olacaktır. Yerel seçimlerde milliyetçi belediyecilik adına Türkiye'nin önemli bir metropolünde büyük yeni başarıları, milliyetçi belediyecilik örneklerini ortaya koymak için yola çıktık. Gazamız mübarek olsun." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski AK Parti'li Vekil, MHP'nin Seyhan Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement