Eski Bakan Yazıcı Vatandaşa Aşure Dağıttı - Son Dakika
Politika

Eski Bakan Yazıcı Vatandaşa Aşure Dağıttı

Eski Bakan Yazıcı Vatandaşa Aşure Dağıttı

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Eyüp Sultan Meydanı’nda vatandaşlara aşure dağıttı.

22.10.2015 18:54

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Eyüp Sultan Meydanı'nda vatandaşlara aşure dağıttı.

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti İstanbul 2.bölge milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Eyüp meydanındaki AK Parti seçim irtibat bürosunda vatandaşa aşure dağıttı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda Bakan yazıcı, kaseleri kendi elleriyle doldurarak vatandaşa servis etti.

Eyüp Sultan'ın çok huzur verici bir mekan olduğunu belirten AK Partili Yazıcı, "Muharrem ayının önemi dolayısıyla arkadaşlarımızın temin ettiği aşureyi de burada ikram ediyoruz. Bu da ayrı bir haz veriyor. Muharrem ayının bizim inanç değerlerimiz içerisinde elbette ki çok anlamlı bir yeri var. Bir kısım insanlarımız özellikle bu ayda oruç tutarlar ve aşure ibadet anlamında tüketilen bir gıda maddesine dönüşmüştür. Sevgili peygamberimizin torunu Hz. Hüseyin'in şehit edildiği bir matem ayıdır. Dolayısıyla insanlarımızın birlik ve bütünlüğünün, kardeşliğinin pekişmesine vesile olmasını diliyorum. Biz sahabe döneminden başlarsak inanç değerlerimiz üzerinden bizi birleştirecek pek çok ortak noktamız var. İşte bu aşure geleneği de bizi birleştirecek zenginliklerle doludur. Hem olumlu hem de olumsuz hatırlatmaları var. Bunlar üzerinden kardeşliğimizi ve birliğimizi pekiştirmeliyiz" dedi.

"AK Parti olarak hedefimiz tek başına iktidar olmaktır" diyen Yazıcı, "Gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerde de vatandaşımızın bu eğilim içerisinde olduğunu seziyoruz. Seçim günü sonuçlar açıklanmadan şöyle ya da böyle olacak demek doğru değildir. Ama insanımızın daha muhakeme edici, daha serinkanlı daha durağan bir pozisyon sergiliyor. Vatandaşın güven, istikrar ve Türkiye'nin büyümesinden yana tercih yapacağını düşünüyorum. İnşallah 1 Kasım akşamı Türkiye bu ara döneminden sonra tek parti iktidarına kavuşacaktır diye düşünüyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Eski Bakan Yazıcı Vatandaşa Aşure Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement