Eskişehir'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Elektrik Kesintisi

Eskişehir\'de Elektrik Kesintisi

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Batıkent, Çamlıca ve Gültepe mahallelerinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

04.02.2014 11:45

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş., Batıkent, Çamlıca ve Gültepe mahallelerinin bazı bölgelerinde elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Yapılan açıklamada göre, İl İşletme Müdürlüğü'nün 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında, Odunpazarı Belediye Başkanlığının kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına paralel olarak ve tramvay çalışmalarından dolayı Batıkent Çamlıca mahallelerinde 6 Şubat Perşembe görü 09: 00 - 17: 00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti yapılacak cadde ve sokaklar ise; Batıkent mahallesinde, Civanmert sokak, Atilla İlhan sokak, Org Kıvrıkoğlu caddesi Şehit Ali Usta sokak, Arıcı sokak, Coştu sokak, Gündüz Ökçün caddesi Ulusal Egemenlik bulvarına kadar olan yerlerdeki sokak ve caddeler, Çamlıca mahallesinde ise, Ulusal Egemenlik bulvarı, Behçet Necatigil caddesi Tombakzade caddesi, Dayı Bey sokak ve civarındaki ara sokaklar olarak açıklandı.

GÜLTEPE MAHALLESİNDE 8 GÜNLÜK KESİNTİ

Açıklamada, İl İşletme Müdürlüğü'nün 2013 Yılı Yatırım Programı kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının tramvay uzatma hatları yapımı işi çalışmalarına paralel olarak Gültepe mahallesinin muhtelif sokaklarında da 6-13 Şubat 2014 tarihleri arasındaki 8 gün 09: 00 - 17: 00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi. Kesinti yapılacak yerler ise; Şeşit Yüzbaşı T. Güngör caddesinin bir kısmı, Turna, Erdiren, Ayrancı, Arsoy, İkiz, Tezcanlar, Gülbiter, Darlı, Gülsev, Kadron, El Kara, Al, Armağanlar, Açıkalın, Baharlar, Çimenlik ve Şensözlü isimli sokaklar olarak açıklandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement