Eskişehir Valisi Tuna, Beylikova'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Valisi Tuna, Beylikova'yı Ziyaret Etti

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Beylikova ilçesine gitti.

30.04.2015 09:45

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Beylikova ilçesine gitti.

Tuna, ilk ziyaretini Beylikova Kaymakamlığına yaptı. Kaymakamlık ziyareti esnasında Vali Tuna'yı, Kaymakam Selçuk Haskırış, Belediye Başkanı Özkan Alp ve ilçe kurum müdürleri karşıladı. Daha sonra Kaymakamlık makamına geçen Tuna, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Haykırış'tan bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Özkan Alp'ı makamında ziyaret eden Tuna, ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinden sonra Tuna, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Vali Tuna, önemli yatırımlar açısından Beylikova ilçesinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

Tuna ve beraberindeki heyet daha sonra Anadolu Tarım Kredi Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası'nı gezdi. Tuna, Tarıma Dayalı Besi Organize Sanayi Bölgesi'ndeki inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, Bölge Müdürü Musa Çoban'dan bilgi aldı.

Tuna, Besi Organize Sanayi Bölgesi'nin, Beylikova ilçesi için çok değerli olduğunu söyledi. Çalışmaların önemli bir yere geldiğini aktaran Tuna, projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Valisi Tuna, Beylikova'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement