Eskişehir Valisi Tuna, Mihalıççık'da - Son Dakika
Yerel

Eskişehir Valisi Tuna, Mihalıççık'da

Eskişehir Valisi Tuna, Mihalıççık\'da

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Mihalıççık ilçesine bağlı Çalkaya, Gürleyik ve Sorgun köylerinde incelemelerde bulundu.

24.06.2014 14:34  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Mihalıççık ilçesine bağlı Çalkaya, Gürleyik ve Sorgun köylerinde incelemelerde bulundu.

Eskişehir Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Tuna, ilk olarak eşi Pervin Tuna ile geçtiğimiz günlerde Çalkaya köyünde çıkan yangın sonucu evleri hasar gören ve geçici süreyle okulun lojmanına yerleştirilen İbrahim Özkurt, Mehmet Özkurt ve Meryem Demirtaş'ı ziyaret etti. Mihalıççık Kaymakamı Cüneyt Manisa'dan konu hakkında bilgi aldı.

Yaşanan bu tür olayları kimsenin arzu etmediğini belirten Tuna, yaşanan bu olay sonucunda mağdur olan ailelerin ihtiyaçlarını gidermek noktasında yardımcı olmak için burada olduklarını kaydetti.

Çıkan yangın sonucu evlerinin kullanılamaz hale geldiğini söyleyen aileler, yaşadıkları sıkıntıları Tuna'ya aktardı.

Yetkililerden bilgi alan Tuna, ailenin ihtiyacı olan ne varsa en kısa sürede yerine getirileceğini belirterek, bu tür acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

Daha sonra Gürleyik ve Sorgun köylerine giden Tuna ve eşi Pervin Tuna, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerindeki incelemelerinin ardından Tuna, Mihalıççık ilçesine geçerek, Kaymakam Cüneyt Manisa'yı ve Belediye Başkanı İsmail Uysal'ı makamlarında ziyaret etti.

Tuna, Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı kalıcı eserler projesi kapsamında, Mihalıççık ilçesine yaptırılan "Mihalıççık Kültür Evi" inşaatında incelemelerde bulundu. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir Valisi Tuna, Mihalıççık'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement