Esnaftan Dündar'a Sürpriz Doğum Günü Pastası - Son Dakika
Yerel

Esnaftan Dündar'a Sürpriz Doğum Günü Pastası

Esnaftan Dündar\'a Sürpriz Doğum Günü Pastası

Seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, ziyaret ettiği işyerinde esnafın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü pastası ile karşılaştı.

27.03.2014 13:46

Seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, ziyaret ettiği işyerinde esnafın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü pastası ile karşılaştı.

Emek Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, ziyaret için gittiği işyerinde, esnafın kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü pastası karşılandı. Ziyaret ettiği esnaf tarafından ısrarla içeriye davet edilen Dündar, bir anda yakılan maytaplar ve işyerinin ortasına kurulan pastayı görünce oldukça şaşırdı.

Doğum gününü unutmayarak kendisine böyle bir sürpriz hazırlayan esnafa teşekkür eden Dündar, pastanın üzerindeki mumları da, esnafın alkışları ve patlatılan konfetiler eşliğinde söndürdü. Dündar, kendisi için hazırlanan pastayı kestikten sonra, ilk dilimini, kendisine tezahüratlarda bulunan bir çocukla paylaştı. Dündar, 49'uncu doğum gününü unutmayarak kendisine sürpriz yapan esnafa teşekkür ederek işyerinden ayrıldı.

Sürpriz doğum günü partisinin ardından Emek Zekai Gümüşdiş, Fatih Sultan Mehmet ve Adnan Menderes mahallelerini dolaşan Mustafa Dündar, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde muhtar adayları ile de bir araya geldi. Osmangazi'de vatandaşa hizmet noktasında mahalle muhtarları ile birlikte çalıştıklarını söyleyen Dündar, önümüzdeki dönemde de, seçilip vatandaşın yetkisi alan muhtarlarla, mahallelerin meselelerinin çözümü için hep birlikte çalışacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaftan Dündar'a Sürpriz Doğum Günü Pastası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement