Etso'dan Paris Fuarına Davet - Son Dakika
Yerel

Etso'dan Paris Fuarına Davet

Etso\'dan Paris Fuarına Davet

Trakya Bölgesindeki Odalar ve Borsaların ortak katılımıyla 18-21 Ekim 2016 tarihlerinde Gıda Endüstrisi’nin en büyük etkinliklerinden biri olan Paris Sial Fuarı’na KOSGEB destekli Ticari Heyet Organizasyonu gerçekleştirilecek.

04.08.2016 19:20

Trakya Bölgesindeki Odalar ve Borsaların ortak katılımıyla 18-21 Ekim 2016 tarihlerinde Gıda Endüstrisi'nin en büyük etkinliklerinden biri olan Paris Sial Fuarı'na KOSGEB destekli Ticari Heyet Organizasyonu gerçekleştirilecek.

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt Paris Sial Fuarı ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada "Paris Sial Fuarı Yurtdışı İş Gezisi etkinliği COSME Programı Avrupa İşletmeler Ağı bünyesinde KOSGEB Edirne Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünü üstlendiği ve Namık Kemal Üniversitesi Teknopark A.Ş., Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortaklığıyla oluşturulmuş EEN WEST-MAR -Avrupa İşletmeler Ağı Batı Marmara Konsorsiyumu koordinasyonunda, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Balıkesir illerinde faaliyet göstermekte olan oda ve borsalar işbirliğiyle düzenlenmektedir" dedi.

Sial Fuarı, gıda sektöründe 100'den fazla ülkeden yaklaşık 7 bin civarında işletmenin katıldığı dünyanın en büyük fuarlarından biri olduğunu belirten Zıpkınkurt, "Gıda ürünleri, gıda katkı maddeleri, gıda makineleri gibi 21 çapraz sektörde faaliyet gösteren işletmeyi buluşturmaktadır. Yapılacak olan Yurt Dışı İş Gezisinde B2B İkili İş Görüşmeleri ve Teknopark/Fabrika ziyareti KOSGEB Edirne Müdürlüğü koordinatörlüğünde Avrupa İşletmeler Ağı Batı Marmara Konsorsiyumu tarafından organize edilecek, ulaşım, konaklama, tercüme ve rehberlik hizmetleri gibi giderlerin yüzde 60'ı KOSGEB destekli gerçekleştirilecektir. Fuar ve İkili İş Görüşmelerine katılması planlanan işletmelerin, 10 Gıda ürünlerinin imalatı, 28 başka yerde sınıflandırılmamış makine ve ekipman imalatı, 46 toptan ticaret (Motorlu kara taşıtları ve motosikletler hariç), 47 perakende ticaret (Motorlu kara taşıtları ve motosikletler hariç), 56 yiyecek ve içecek hizmeti faaliyetleri, 33 makine ve ekipmanların kurulumu ve onarımı sektörlerinde faaliyet göstermesi planlanmaktadır. Havaalanı, Fuar Alanı ve Teknopark/Fabrika Transferi Giderleri, Tercümanlık Desteği Konsorsiyum tarafından ücretsiz olarak verilecek, KOSGEB veri tabanına kayıtlı işletmelerin destek başvuru işlemleri yine KOSGEB Edirne Müdürlüğü tarafından koordine edilecektir. İhracat ve yatırım getirilerini arttırmak, gıda sektörüne yönelik yenilikleri ve teknolojileri yakından takip edebilmek ve yeni pazarlar keşfetmek için Sial Paris Fuarı Yurt Dışı İş Gezisi'ne ilgili üyelerimizi katılmaya davet ediyoruz. KOSGEB destekli olarak organize edilecek bu fuar gezisine katılmak isteyen üyelerimiz Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile iletişime geçmelerini rica ediyoruz" ifadelerini kullandı. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etso'dan Paris Fuarına Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement