Evde Fenalaşan Lise Öğrencisi, Hastanede Öldü - Son Dakika
3. Sayfa

Evde Fenalaşan Lise Öğrencisi, Hastanede Öldü

Evde Fenalaşan Lise Öğrencisi, Hastanede Öldü

İzmir'de 16 yaşındaki lise öğrencisi Batuhan Halaç, evlerinde aniden fenalaştı. Halaç, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

07.07.2016 15:29  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, evlerinde aniden fenalaşan 16 yaşındaki lise öğrencisi Batuhan Halaç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Halaç'ın kesin ölüm nedeni otopside belli olacak.

ANİDEN FENALAŞTI

Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Lisesi 2'nci sınıf öğrencisi Batuhan Halaç, dün saat 16.00 sıralarında Zafer Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki evlerinde kendini kötü hissettiğin söyleyip, fenalaştı.

"ÖLECEKMİŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Halaç'ın şiddetli karın ağrısından yakınıp, 'kendisini ölecekmiş gibi' hissettiğini söylemesi üzerine Birgi Fazlı Alpay Sağlık Meslek Lisesi'nde tarih öğretmeni olan annesi Özlem Halaç ile İngilizce öğretmeni babası Zafer Halaç, durumu 112 Acil Servis'e bildirdi. Halaç çifti, bir yandan da komşularının da yardımıyla oğullarına kalp masajı yaptı. Bu arada gelen ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Halaç, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

OTOPSİSİ YAPILACAK

Daha önce de benzer şikayetlerde bulunduğu öğrenilen Halaç'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Halaç'ın yapılancak otopsinin ardından ailesine tarafından alınacak cenazesinin, memleketleri Edine'de toprağa verileceği öğrenildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Evde Fenalaşan Lise Öğrencisi, Hastanede Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement