Facebook Üzerinden Yazışmada Alevilere Hakaret İddiası - Son Dakika
Güncel

Facebook Üzerinden Yazışmada Alevilere Hakaret İddiası

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde 112 Acil Servis'te görev yapan acil tıp teknisyeni Abdullah Özcan'ın, aynı kurumda görevli arkadaşı Ahmet Seyfi ile yazışmasında Alevilere hakarette bulunduğu iddia edildi.

18.02.2015 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde 112 Acil Servis'te görev yapan acil tıp teknisyeni Abdullah Özcan'ın, aynı kurumda görevli arkadaşı Ahmet Seyfi ile yazışmasında Alevilere hakarette bulunduğu iddia edildi. Soruşturma başlatılırken Özcan ve Seyfi, halkta oluşan tepki nedeniyle rapor alarak ilçeden ayrıldı.

Acil tıp teknisyeni olarak 112 Hızır Acil Servis'te görevli Abdullah Özcan ve Ahmet Seyfi arasında, Facebook üzerinden yazışmada iddiaya göre Alevilere hakaret içeren ifadeler kullanıldı. Özcan ve Seyfi arasındaki tartışmaya daha sonra da kavgaya dönüşünce Ahmet Seyfi, arkadaşı Abdullah Özcan'dan intikam almak için Facebook yazışmalarını "Bu adam sürekli Alevilere hakaret ediyor, bana da bu mesajı yazmıştı, haberiniz olsun" diye bir çok kişiye gönderdi.

Olayın ilçede tepkiyle karşılanması üzerine 2 teknisyen rapor alarak ilçeden ayrılırken, Tunceli Valiliği, bu görevliler hakkında idari soruşturma başlatılması için Ovacık Kaymakamlığı'na talimat verdi.

Bu arada olaya karışan görevlilerin Tunceli'den başka yere tayin edilmeleri için Sağlık Bakanlığı'na talepte bulunduğu öğrenildi. - Tunceli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Facebook Üzerinden Yazışmada Alevilere Hakaret İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement