Faruk Çelik: Bu seçim Bir Referandumdur - Son Dakika
Güncel

Faruk Çelik: Bu seçim Bir Referandumdur

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim genel seçim de değil. Bu seçim bir referandumdur.

28.03.2014 21:18  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim genel seçim de değil. Bu seçim bir referandumdur. Ya milletten yana olanlar kazanacak ya da mutlu azınlıklar kazanacak" dedi.

Çelik, Bozova ilçesinde partisinin mitinginde Güneydoğu'da birçok ilin yıllarca devletten hizmet alamadığını, bu gidişatı AK Parti'nin değiştirdiğini söyledi.

AK Parti'nin iktidar olduktan sonra yatırımların doğudan batıya, kuzeyden güneye her yere yapıldığını ifade eden Çelik, AK Parti'nin tabela indirmek, taş atmak, laf atmak, iftira atmak gibi unsurları asla bünyesinde barındırmadığını partinin temel hedefinin ülkeyi kalkındırmak olduğunu kaydetti.

17 Aralık operasyonu ve sonrasında gelişen olayların yerel seçimi daha bir anlamlı kıldığını vurgulayan Çelik, şöyle devam etti:

"Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bu seçim genel seçim de değil. Bu seçim bir referandumdur. Ya milletten yana olanlar kazanacak ya da mutlu azınlıklar kazanacak. Bundan dolayı yalnız Hasan Arusoğlu'nun seçimi olarak Celalettin Güvenç'in seçimi olarak bir belediye seçimi olarak algılamayın. Allah aşkına Bozovalılar şu memlekette ekonomi hangi noktadan hangi noktaya geldi. Bu memlekette kalkınma bu memlekette itibar 2002'de var olan sorunlar hepsi ortadan kalktı çok farklı bir Türkiye ortaya çıktı. Yatırımları alan eşitsizlikleri gideren doğu batı arasındaki farkı kaldıran bir ülke ortaya çıktı. Kim yaptı bunu? Sayın Başbakanımızın önderliğinde AK kadrolar yaptı. Ankara'da bakanlıklar saat 05.00'te 06.00'da kapanmıyor gidin bakın gece 12.00'ye kadar açık. Bürokratlar çalışmak zorunda. Başbakan kendisi gece 01.00'lere 02.00'lere kadar çalıştı. Onun semerelerini görmeye başladı. Türkiye'nin birçok yerinde kalkınmanın altına imza attık."

Bakan Çelik'e AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Seyit Eyüpoğlu, Abdulkerim Gök, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç ve Bozova Belediye Başkan adayı Hasan Arusoğlu eşlik etti.

Faruk Çelik: Bu seçim Bir Referandumdur
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Faruk Çelik: Bu seçim Bir Referandumdur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement