Fatma Şahin, Yurt Öğrencilerinin Ulaşımını Kolaylaştırdı - Son Dakika
Yerel

Fatma Şahin, Yurt Öğrencilerinin Ulaşımını Kolaylaştırdı

Fatma Şahin, Yurt Öğrencilerinin Ulaşımını Kolaylaştırdı

Gaziantep’te ulaşım ve yemek gibi sorunları bulunan öğrencilerin yardımına Gaziantep Büyükşehir Beledye Başkanı Fatma Şahin yetişti.

08.10.2015 18:41

Gaziantep'te ulaşım ve yemek gibi sorunları bulunan öğrencilerin yardımına Gaziantep Büyükşehir Beledye Başkanı Fatma Şahin yetişti.

Sorunları nedeniyle öğrencilerin eylem yapması üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in talimatı ile öğrencilerin ulaşım sorununa çözüm üretildi. Şahin, öğrencilerin ulaşım sorunu üzerine Karataş İpekevler son durağında çalışan 31 otobüsün bugünden itibaren Nilüfer Kız Öğrenci Yurdu ile Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdu'nun önünden geçirme kararı aldıklarını söyledi. Şahin, ek seferler de düzenlenerek yaşanan yoğunluğun bir nebze de olsa rahatlatıldığını ifade etti. Şahin, "Gaziantep'teki öğrenci yurtlarımızdaki öğrenci arkadaşlarımızın sorunlarıyla ilgili olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmak için gerekli görüşmeleri tamamladık. Büyükşehir Belediyemizin yetkisi dahilindeki ulaşım ve diğer sorunlarla ilgili bazı çözüm önerileri geliştirdik. Bu çözümler yarın sabahtan itibaren uygulanmaya başlanacak. Umarım arkadaşlarımızın hayatını biraz daha rahatlayacaktır" dedi.

Ayrıca Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığı yetkilileri Hasan Kalyoncu ile Zirve Üniversiteleri'ne de ek seferler konulduğunu, yetkililer sabah trafiğin yoğun olduğu 07.00 ile 09.00 saatleri arasında ek seferler yapıldığını ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatma Şahin, Yurt Öğrencilerinin Ulaşımını Kolaylaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement