Fatsa Çevre Yolu Projesi - Son Dakika
Güncel

Fatsa Çevre Yolu Projesi

Fatsa Çevre Yolu Projesi

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Çevre Yolu proje ihalesinin yıl sonuna kadar yapılması için mücadele ettiklerini bildirdi.

10.11.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Çevre Yolu proje ihalesinin yıl sonuna kadar yapılması için mücadele ettiklerini bildirdi.

Taşçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Plan ve Bütçe ve Komisyonu'nda Ordu'nun sorunlarını dile getirdiğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından gelen bir heyetin Fatsa Çevre Yolu'nun geçeceği 21,5 kilometrelik güzergahta inceleme yaptığını ifade eden Taşçı, "Ordu'nun ulaşımla ilgili sıkıntılarını çözebilmek için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Ordu'nun en büyük sorunlarından birisi olan Fatsa Çevre Yolu Projesi'ni sürekli gündemde tutmaya çalışıyoruz. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza konuyu aktardık. Yıl sonuna kadar bu yolun proje ihalesini yaptırmaya çalışıyoruz." dedi.

Ordu'nun sanayi alanında genişlemesi için Organize Sanayi Bölgelerinin (OSB) önemli olduğuna dikkat çeken Taşçı, şunları kaydetti:

"Plan ve Bütçe Komisyonunda ayrıca Ordu'daki OSB'lerin durumunu da gündeme getirdik. Altınordu ilçesine yapılması düşünülen 2. OSB'nin 2017 yılı yatırım programına alınması amacıyla bilgilendirme raporu Bilim ve Sanayi Bakanlığına sunuldu. Ünye'ye kurulması planlanan OSB'nin kuruluş protokolü bakanın onayına sunuldu. Fatsa OSB'nin büyütülmesine bilgilendirme protokolündeki eksiklikler Pazartesi gününe kadar tamamlanarak bakanın onayına sunulacak. İnşallah bu yatırımlarının hepsi 2017 yatırım programına alınacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatsa Çevre Yolu Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement