Fenerbahçe, Amed Maçını Çatışma Bölgesinden Uzak Mesafede Oynayacak - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Amed Maçını Çatışma Bölgesinden Uzak Mesafede Oynayacak

Amedspor-Fenerbahçe maçının Diyarbakır'da seyircisiz ve gündüz oynanmasına karar verildi. Amedspor'un stadı Sur'daki çatışma bölgesine 15 km uzaklıkta yer alıyor.

04.02.2016 15:33  Güncelleme: 15:54

Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amedspor ile Fenerbahçe arasında Diyarbakır'd aoynanması gereken karşılaşmanın yeri ve nasıl oynanacağı belli oldu.

DİYARBAKIR'DA GÜNDÜZ VE SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Toplantıda Amedspor ile Fenerbahçe arasındaki karşılaşmanın Diyarbakır'da ve seyircisiz gündüz oynanması kararı alındı. Fenerbahçe taraftarlarının da alınmayacağı karşılaşma Amedspor'un Seyrantepe Spor Kompleksi sahasında oynanacak. Karşılaşmanın tarih ve saatini ise Türkiye Futbol Federasyonu belirleyecek.

ÇATIŞMA BÖLGESİNE 15 KM UZAKLIKTA

Amedspor'un maçlarını oynadığı 5000 kişi kapasiteli stat Diyarbakır'da çatışmaların yaşandığı Sur bölgesine yaklaşık 15 km uzaklıkta bulunuyor. Ergani yolu üzerinde yer alan stada hava alanından ulaşım ana arterlerden sağlanıyor. Ergani, Diyarbakır'da yeni yerleşimlerin yapıldığı şehrin en büyük ilçesi durumunda. Seyrantepe Stadyumu'nun olduğu bölgede herhangi bir çatışma söz konusu değil.


Amedspor'un maçlarını oynadığı 5000 kişi kapasiteli Seyrantepe Stadyumu, Diyarbakır'da çatışmaların yaşandığı Sur bölgesine yaklaşık 15 km uzaklıkta bulunuyor.

Haritada yer alan Sur bölgesi ise Diyarbakır'da çatışmaların yaşandığı ilçe olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe, Amed Maçını Çatışma Bölgesinden Uzak Mesafede Oynayacak

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Amed Maçını Çatışma Bölgesinden Uzak Mesafede Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ZAZA ELAZIĞ: KORKMAYIN AMED SİZİ YEMEZ AMA YENER İNŞALLAH KALBİM SENİNLE KOMŞİ 68 16 Yanıtla
  • bitlisli akpci: amedspor hangi ülke takımı ?? 10 21 Yanıtla
  • Turkiyeli: Diyarbakırlı kardeşlerimiz maça girse bile bisey olmayacağına inanıyorum. Bence maç seyirciyle oynanmaliydi hatta maç bedava olmalıydı oradaki insanlarımıza moral olurdu... 23 2 Yanıtla
  • diyarbekir: diyarbakırda yaşayan ben gibi vatanseverler adına 40 45bin pkk sempatizanı var bu memlelette fazla değil ama halkı silahla baskıyla zülmle yanlarındaymış gibi gösteriyorlar. azc plaza önündeki son yürüyüşlerine 15 kişi anca katıldı(: zülm bitecek ezan dinmeyecek 17 6 Yanıtla
  • Vatansever : Federasyon eğer bir şey olursa bunun hesabını asla veremezsin 11 10 Yanıtla
  • yozgat akdagli: Ben de fb liyim ama amed im yenecek her yer sari kirmizi yesil olacak inadina baris 3 4 Yanıtla
  • Yusuf: Seyrantepe ile sur arası en fazla 4 kmdir ne alaka 3 3 Yanıtla

Advertisement