Fenerbahçe, Lucescu'ya Teklif Yaptı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Lucescu'ya Teklif Yaptı

Sezon sonunda İsmail Kartal ile yolları ayırmayı planlayan Aziz Yıldırım, Mircea Lucescu'yu Fenerbahçe'nin başına getirmek istiyor.

18.03.2015 10:21  Güncelleme: 12:11

Fenerbahçe'de Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor... Başkan Aziz Yıldırım'ın arka arkaya alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tarihi bir karar aldığı ve bu sezon şampiyon olmaları halinde bile Avrupa hedefi nedeniyle Teknik Direktör İsmail Kartal ile yolları ayırmaya karar verdiği ortaya çıktı.

LUCESCU, 5 YILLIK TEKLİFE CEVAP VERMEDİ

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Aziz Yıldırım'ın bununla sınırlı kalmayarak bu sezon sonunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya şimdiden teklif yaptığı belirtildi. Ukrayna kulubünün başkanı Rinat Ahmedov'un bu gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve Rumen teknik direktöre 5 yıllık yeni bir sözleşme önerdiği öne sürüldü. Ancak Lucescu'nun Ahmedov'a hala cevap vermemesi Fenerbahçe'ye gideceği iddialarını giderek güçlendirdi.

LUCESCU, FENER'E SICAK BAKIYOR

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu'nun yakın çevresine, " Türkiye'ye gelirsem bir daha aynı takımı çalıştırmam" demesi de Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği söylentilerini daha artırdı. Sarı-Lacivertli takımın gelecek sezon iddialı bir takım kuracak olması ve Ukrayna'daki karışıklıklar nedeniyle Rumen teknik direktörün bu kez Sarı-Lacivertliler'e 'Evet' demesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

YILDIRIM ÇOK İSTİYOR

Daha önce de Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek isteyen ama başaramayan Aziz Yıldırım Rumen hoca için yeni bir teklifte daha bulundu.

SAYISIZ KUPA KALDIRDI

Türkiye'de önce Galatasaray, sonra da Beşiktaş'ı şampiyon yapan Lucescu, ardından gittiği Ukrayna'da Shakhtar'a sayısız şampiyonluklar ve kupalar kazandırdı. Rumen hoca her yerde çok büyük saygı görüyor.

Fenerbahçe, Lucescu\'ya Teklif Yaptı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Lucescu'ya Teklif Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • MEHMET: Türkiye'ye gelirse bir daha aynı takımı çalıştırmazmışmış atın yalanı öpeyim inananı 16 2 Yanıtla
  • GALATASARAYLI: BU ADAM FENERE GELMEZ. . BU ADAMIN İÇİNDEKİ GALATASARAY SEVGİSİNE İNANMAYAN GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLESİN. O DÖNEMDE LUCESCU BEŞİKTAŞTAYDI VE MAÇ ALİ SAMİYENDEYDİ. İZLEYİN VE GÖRÜN SADECE 6 4 Yanıtla
  • TR: YALAN HABER. LUCE İNGİLTEREYE GİDİCEKMİŞ 9 0 Yanıtla
  • GS1905: Luce gsli gelmez yormayin kendinizi ...gelirse fbli olurum okadar buyuk konusuyorum... gelmez... 4 3 Yanıtla
  • gs: gelmesin adama yazık aziz yuzunden hapse gircek 3 2 Yanıtla
  • Vuslat: Azizin yeni yalanları asrın takımını kuracak başınada koç jeyko obradoviçi getirecekmiş....Andersenden masallar 1997 den beri... 4 1 Yanıtla

Advertisement