Fenerbahçeli Eski Yönetici Hulusi Belgü'den Şenol Güneş'e Şike Suçlaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Eski Yönetici Hulusi Belgü'den Şenol Güneş'e Şike Suçlaması

Hulusi Belgü, Beşiktaş'ın Sivas Belediyespor'a 4-3 yenildiği maçın ardından "Beşiktaş, Rize'yle değil Buca'yla eşleşmek için 3 dakikada 2 gol yiyip yenildi ve şike şaptı." şeklinde tweet attı.

29.01.2016 09:42  Güncelleme: 11:57

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig ekibi Sivas Belediyespor'a kendi sahasında 4-3 mağlup olması futbolda 2016 yılının en büyük sürprizlerinden biri olarak kayıtlara geçti.

SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU

Birbiri ardına gelen gollerle müthiş bir heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşma sosyal medyada geceye damga vuran olaylardan biri oldu. Maçla ilgili çok sayıda tweet ve Facebook yorumu yapılırken, en çarpıcı görüşlerden biri Fenerbahçe'nin son kongresinde başkan adayı olan Hulusi Belgü'den geldi.

"ÇAKMA FİLOZOF ŞENOL GÜNEŞ'İN HESAPLARINA BAK"

Bir dönem sarı lacivertli kulüpte yöneticilik de yapan Belgü, "Beşiktaş, Rize'yle değil Buca'yla eşleşmek için 3 dakikada 2 gol yiyip yenildi ve şike şaptı. Çakma filozof Şenol Güneş'in hesaplarına bak. Yazık" şeklindeki bir tweeti alıntı yapıp, kendi Twitter hesabından paylaştı.
Hulusi Belgü'nün bu tweeti kısa sürede büyük yankı yarattı. İlk birkaç saatte onlarca kişi beğenirken, bazıları da Belgü'ye ağır eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçeli Eski Yönetici Hulusi Belgü\'den Şenol Güneş\'e Şike Suçlaması

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Eski Yönetici Hulusi Belgü'den Şenol Güneş'e Şike Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • isimsiz: şike fenerin işi şenol hoca asla öyle küçük hesaplar yapmaz adam gibi adamdır bu sene hakemlere rağmen bjk ı şampiyon yapacak türkiye kupası ve süper kupayıda alacakdır 16 12 Yanıtla
  • TİM07: Beşiktaş ya boş takım yada yattı.....Şenol konuş hadi..... 18 10 Yanıtla
  • ahmet Çakır : Adam haklı dağılın beyler 13 7 Yanıtla
  • gerçek: Şikeci fenerliler herkesi kendi sanıyor 16 3 Yanıtla
  • Mggs: Ulan ne şikesi adamlar babalar gibi oynadı yendi 8taş dökülüyor muhahaaa 11 6 Yanıtla
  • Hami: Futboldan anlamayan çapsız adam ortalığı karıştırıyor bide yönetcişik yapmışın sanane ispat et o zaman yakışıyrmu seyrettinmi maçı yok. ... kupa maçlarında bu sonuçlar normal bjk dürüst olmasa idi( 21 bjk 17 fb 15 gs şamp du.. ) 7 8 Yanıtla
  • cincon: kisi karsisindakini kendi gibi bilirmis. ne kaa dogru sikebahce 6 8 Yanıtla
  • reis: helal baskanim kimin sikeci oldugu belli oldu. gs, trabzon, bursa ve bunlara destek verenler tarihe gececek. cunku gazete kupurlerini delil gosterdiler. sampiyon fener. 7 7 Yanıtla
    Deli yürek: Şike bahçe Türkiye de hangi takim 3 2
  • bingöllü : şikespora bak..herkesi kendi gibi zannediyor.. 11 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement