Fetex Fuarı, 16 Mart'ta Kapılarını Açacak - Son Dakika
Güncel

Fetex Fuarı, 16 Mart'ta Kapılarını Açacak

Fethiye Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 84 katılımcı firma ile kapılarını 16 Mart'ta ziyaretçilerine açacak.

14.03.2016 17:39

Fethiye Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 84 katılımcı firma ile kapılarını 16 Mart'ta ziyaretçilerine açacak.

Marmaris Fuarcılık (MARFO) tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi ve Fethiye Ticaret ve sanayi Odası'nın destekleriyle bu yıl 6. kez kapılarını açmaya hazırlanan fuarda, yüzde 100 doluluk oranına ulaştığı bildirildi.

MARFO Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm sektöründeki tüm olumsuzluk öngörüler ve durağan beklentilere rağmen fuarın 84 katılımcı firma ile yüzlerce markayı ağırlayacağını söyledi.

Fuarda yer tahsislerinin sona erdiğini ve yüzde 100 doluluk oranına ulaştıklarını belirten Gülcan, "Fuarın üçüncü ve dördüncü gününde Şef Mavi Fethiye Profesyonel Aşçılar Derneği ile büyük bir aşçılar yarışması organize ettik. 700'e yakın yarışmacının katılacağı yarışma, Türkiye çapında çok büyük ilgi gördü. Gıda sektöründen araca, endüstriyel ürünlerden masa ve sandalyeye kadar ürünlerin olacağı fuarı turizmcilerin destekleriyle açıyoruz. Değişik ürünler görmek isteyen herkesi fuarımıza bekliyoruz."

Fethiye Belediyesi Fuar ve Sergi alanında 16 Mart'ta kapılarını açacak fuar, 19 Mart'a kadar açık kalacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetex Fuarı, 16 Mart'ta Kapılarını Açacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement