Fethiye'yi Kamp Merkezi Yapma Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Fethiye'yi Kamp Merkezi Yapma Çalışmaları

Fethiye\'yi Kamp Merkezi Yapma Çalışmaları

TVF Başkanı Mutlugil: "Fethiye'ye bir kamp merkezi oluşturma hedefimiz var"

05.07.2014 16:12

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Fethiye'ye bir kamp merkezi oluşturma hedefleri olduğunu belirterek, "Federasyonumuz ile belediye işbirliğinde Fethiye'den milli takımımıza oyuncular alabiliriz. Fethiye esnafı da uluslararası spor turizminden faydalanabilir" dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'yı ziyaret eden Mutlugil, belediyenin uzun yıllardır voleybola büyük destek verdiğini söyledi.

"Fethiye'ye bir kamp merkezi oluşturma hedefimiz var" diyen Mutlugil, "Bu konuda sayın başkanın görüşlerini almak için ziyarette bulunduk. Çok olumlu bir görüşme oldu. Federasyonumuz ile belediye işbirliğinde Fethiye'den milli takımımıza oyuncular alabiliriz. Fethiye esnafı da uluslararası spor turizminden faydalanabilir" diye konuştu.

Başkan Saatcı ise Mutlugil ile Fethiye'nin kürek ve yelkende olduğu gibi voleybolda da kamp merkezlerinden olması konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Mutlugil'in uluslararası birikim ve tecrübesiyle Fethiye'yi kamp merkezi yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Saatcı, dar imkanlarla ilçede spor faaliyetlerini yaygınlaştırmak için büyük çaba harcadıklarını vurguladı.

Saatcı, Çalış Güzelleştirme Derneği ile oluşturdukları mütevazı bir tesiste plaj voleybolu müsabakaları düzenlediklerini, federasyon ve bakanlık desteği olduğu takdirde çok daha güzel işler başarabileceklerini dile getirdi.

Mutlugil, spora desteklerinden dolayı Saatcı'ya plaket verdi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fethiye'yi Kamp Merkezi Yapma Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement