Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Eskişehir'de, Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

19.07.2016 01:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, Vilayet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterdi.

Belçika'da yaşayan ve yaz tatili için Eskişehir'e gelen gurbetçiler Mısra Çalık ve Havva Şahan, kırmızıya boyadıkları yüzlerine çizdikleri Türk bayraklarıyla Vilayet Meydanı'nda "demokrasi nöbeti"ne katıldı.

Diğer katılımcıların ilgi odağı olan Çalık ve Şahan, vatandaşlarla öz çekim (selfie) yaparak, darbe girişiminde bulunanlar aleyhine slogan attı.

Çalık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "demokrasi nöbeti"ne katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Türk olduğu için çok gururlu olduğunu belirten Çalık, "Güçlü bir milletiz. Kendimizi tüm dünyaya ispatladık. Tüm Türkiye ile gurur duyuyorum." dedi.

Şahan ise Türk bayrağını alıp "demokrasi nöbeti"ne katıldığını anlatarak, "Türklüğümle gurur duyuyorum." diye konuştu.

Etkinliğe katılanlar arasında bulunan Hizmet-İş Sendikası Eskişehir İl Temsilcisi Ayşegül Durur ise FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı saatlerden bu yana meydanları boş bırakmadıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin yanında olduklarını vurgulayan Durur, "Milli irade ve halkımızın bu güzel güç birliği sayesinde inşallah darbecilere bu ülkeyi bırakmayacağız. Bu ülke için canını siper eden tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement