Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bandırma ilçesinde sivil toplum kuruluşları, ortak basın açıklamasıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

20.07.2016 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bandırma ilçesinde sivil toplum kuruluşları, ortak basın açıklamasıyla Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Müstakil İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bandırma Şubesi hizmet binasında düzenlenen, "Karanlık'tan Aydınlığa 15 Temmuz" başlıklı basın açıklamasında, Ensar Vakfı, İlim Yayma Cemiyeti, Memur-Sen, Kamu-Sen, Huzur Yolu Eğitim ve Araştırma Derneği, Çınaraltı Derneği, Hacı Ali Rıza Efendi Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Tahsil Çağındaki Talebeler Derneği, Buharayı Sevenler ve Yardımlaşma Derneği, Eğitim Sanat ve Kültür Yardım Derneği'nin ilçe şubeleri adına ortak bildiri okundu.

MÜSİAD Bandırma Şube Başkanı Ahmet Çömez tarafından okunan bildiride, şöyle denildi:

"15 Temmuz, öznesi millet olan, demokrasinin kazandığı büyük bir gündür. Bugün, yalnızca Türkiye'nin değil, dünyanın tarihine geçecek 'milli irade' günüdür. Ülkemizin büyük demokrasi yürüyüşüne yönelik 15 Temmuz saldırısında, millet ile iradesi arasındaki köprüye atılan her bomba, sıkılan her kurşun, aslında bunu yapanların karanlık planlarının aydınlığa çıkmasını sağladı. Şimdi, paralel terör örgütü darbecilerinin hukukla yüzleşme ve milletin derin hafızasında mahkum olma zamanıdır. Bu ihanet tezgahını tasarlayan hainlerin hukuk çerçevesinde yargılanarak, en ağır ve caydırıcı cezaları almasını bekliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement