Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Kumluca ilçesinde taksi, minibüs ve otobüs sürücülerinin düzenlediği konvoyla, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterildi.

27.07.2016 06:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kumluca ilçesinde taksi, minibüs ve otobüs sürücülerinin düzenlediği konvoyla, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterildi.

Kumluca Hükümet Konağı önünde başlayan taksi, minibüs ve otobüs sürücülerinin konvoyu Gödene caddesi ile Cumhuriyet Meydanı arasında yapıldı.

Öz Kumluca Minibüsçüleri Kooperatifi Başkanı Ziya Çağlayan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz akşamı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimini kınadıklarını, her zaman halk ile iç içe olan şoför esnafının halkın hür iradesinin yanında olduğunu ifade etti.

Çağlayan, demokrasiye olan bağlılıklarını göstermek adına demokrasi nöbeti öncesi araçlarla konvoyu düzenlediklerini söyledi.

Türkiye'de yaşayan insanların farklı siyasi görüş ve düşünceleriyle bir bütün olduğunu aktaran Çağlayan, "Şoför esnafı olarak darbeye karşı olduğumuzu belirtmek adına bu konvoyu düzenledik. Huzurumuzu kimse bozamaz. Farklı düşünce ve görüşlerle bir bütünüz. Huzurumuzu FETÖ bozamaz" dedi.

Öte yandan Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetinde ilahiler ve şiirler okunup, şehitler için dua edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement