Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Memur-Sen Çanakkale İl Başkanı Suat Özen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Direnişten, dirilişe geçen büyük mücadelenin tam anlamıyla başarıya ulaşması için vatan savunmasını her alanda sürdüreceğimizi deklare ediyoruz.

27.07.2016 17:18

Memur-Sen Çanakkale İl Başkanı Suat Özen, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Direnişten, dirilişe geçen büyük mücadelenin tam anlamıyla başarıya ulaşması için vatan savunmasını her alanda sürdüreceğimizi deklare ediyoruz." ifadesini kullandı.

Memur-Sen Çanakkale İl Başkanı Özen, yaptığı yazılı açıklamada, küresel terör şebekesi FETÖ'nün içeriden ve dışarıdan aldığı destekle devleti ve milletin tüm değerlerini hedef alan kanlı kalkışmasının "alçaklık, hainlik ve canilik" tarihine geçtiğini kaydetti.

Katil cuntacıların işgal ve istila hareketini milletin püskürttüğünü, devlet ile el ele vererek topyekun temizlik hareketini başlattığını aktaran Özen, "Sancağı en önde sadece eliyle değil yüreğiyle taşıyan millet geleceğine sahip çıkmıştır. Sultan Alpaslan'ın, Kılıçarslan'ın, Selahaddin Eyyubi'nin, Ertuğrul Gazi'nin, Osman Gazi'nin, Orhan Gazi'nin, Fatih Sultan Mehmet'in, Kanuni Sultan Süleyman'ın, Yavuz Sultan Selim'in ve Mehmet Akif'in torunları büyük Türkiye yolculuğunu durdurmaya çalışan teröristlere diz çöktürmüştür." diye ifade etti. Sahayı temizleyen milletin, devletin hücrelerine yerleşen, tüm bedenini ele geçirmeye çalışan lanet virüsün topyekun sökülüp atılması için ayağa kalktığını dile getiren Özen, şunları kaydetti:

"Bugün ülkemizin yerli ve milli unsurlarının hep birlikte verdiği destansı mücadelesine tanıklık ediyoruz. Bu mücadeleyi verenler sadece Anadolu için değil tüm insanlık için veriyor. Tüm mazlumların umudu olan Türkiye'yi canı pahasına savunuyor, topyekun insanlığın kurtuluşu için tarih yazıyor. Büyük Memur-Sen ailesi olarak bu şanlı mücadelenin en ön saflarında 81 ilde bir milyon üyemizle yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Direnişten, dirilişe geçen büyük mücadelenin tam anlamıyla başarıya ulaşması için vatan savunmasını her alanda sürdüreceğimizi deklare ediyoruz. Dik duruyoruz, emanete sahip çıkıyoruz, değerlerimizi kuşanarak yeryüzünde fitne, kaos ve terör hakim olsun diye savaşan katillerin kanlı planlarını yerle bir ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement