Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

04.08.2016 17:52

Bilecik'te faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini kınadı.

Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz, Cumhuriyet Meydanı'nda 37 sivil toplum kuruluşu adına yaptığı basın açıklamasında, küresel terör şebekesi FETÖ'nün bütün imkan ve kabiliyetlerini kullanarak denediği kanlı darbe girişimini lanetlediklerini bildirdi.

Küresel terör şebekesi FETÖ'nün, içeriden ve dışarıdan aldığı destekle devletin ve milletin tüm değerlerini hedef alan kanlı kalkışmasının alçaklık, hainlik ve canilik tarihine geçtiğini ifade eden Selöz, şunları kaydetti:

"Alçaklık, hainlik ve canilikle canları pahasına mücadele eden milletimizin şanlı ve onurlu direnişi ise tarihe altın harflerle yazılmıştır. Bu şanlı mücadelenin en ön saflarında yer almanın haklı gururunu yaşıyoruz. Milletimizin yanında olduğumuzu, devletimizin bekası için bundan sonra da asla bir an bile tereddüt etmeden mücadelemizi sürdüreceğimizi ifade ediyoruz. Devletimizin suçluları tespit edip gerekli cezayı vereceğinden, masumları ayırıp şefkatini göstereceğinden asla şüphemiz yok."

Selöz, farklılıkları, siyasi düşünceleri bir tarafa bırakıp, sonuna kadar devletin yanında bütün anti-demokratik oluşumlarla mücadele edeceklerini, rehavete kapılmayacaklarını, olası yeni karanlık senaryoları yüreklerini birleştirerek yırtıp atacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement